Shoes or no shoes? Is that a question?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Shoes or No Shoes?

2 Vandevoordeweg

9770 Kruishoutem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We starten 2019 feestelijk op een unieke locatie met schoenen in de hoofdrol. Ga met cultuurpauze.be op zoek te gaan naar 'de schoen'. Of je nu interesse hebt in schoenen van vroeger of nu, schoeisel van Azië tot Europa, luxueuze designerschoenen of sneakers, je vindt het allemaal in 'Shoes Or No Shoes'. Zelfs bekende kunstenaars schonken hun dierbare schoeisel graag aan dit unieke museum: een schitterende architectuur in een glooiend groen landschap.

Met een gids ontdek je de etnische collectie. Daarnaast kan je kiezen uit een bezoek aan de kunstenaars-& designerscollectie, een leuke boekvoorstelling van #MiekeMievis of langslopen bij de fotobooth voor een unieke foto van jou met je feestschoenen.
Geen feest zonder lekkers! We voorzien doorlopend koffie of fris met versnaperingen, en sluiten af met een feestelijke receptie. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de straffe extra's van cultuurpauze én leuke mensen te ontmoeten.


PROGRAMMA:
16u00 - 16u30: ontvangst met koffie en lekkers
16u30 - 17u15: gegidste rondleiding etnische collectie
17u15 - 17u30: pauze met versnapering
17u30 - 18u00: keuzeprogramma: designer- & kunstenaarscollectie / boekvoorstelling #MiekeMievis/ fotobooth
18u30 - 20u00: feestelijke receptie


EXTRA VOOR CULTUURPAUZE:
Een boeiend programma met schoenen in de hoofdrol, op een exclusieve locatie beperkt toegankelijk voor het publiek. We verwennen de deelnemers met allerlei lekkers.


Voor slechts 49,- ben je er samen met je schoenen zeker bij. Beperkt aantal plaatsen, dus registreer snel .Datum en tijd

Locatie

Shoes or No Shoes?

2 Vandevoordeweg

9770 Kruishoutem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen