School Is Cool

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Trix Club

Noordersingel 28-30

Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Na 'Good News' uit 2017 stelt School is Cool hun vierde studio-album 'Things That Don't Go Right' voor in de heimat.

About this Event

School is Cool verraste begin november met de release van een live best of naar aanleiding van hun tienjarig bestaan. Nu is er de eerste single 'Close' van het nieuwe studioalbum. De band hierover:

"In de maand dat School is Cool tien jaar bezig is komen we met een nieuw nummer: Close. Het gaat over de strijd om content te zijn met wat je hebt, ook al is het nooit echt datgene is wat je voor ogen had. Het is in School is Cool-land ook een primeur omdat het ons allereerste echte duet is: keyboardiste Hanne Torfs zingt even hard de lead vocal als frontman Johannes Genard."

Na Good News uit 2017 komt School is Cool terug met hun toepasselijk getitelde vierde studio-album: Things That Don't Go Right (release 08/03/2020).

De meeste dingen gaan nu eenmaal mis. Maar het creatieproces van dit album is grotendeels van een leien dakje gelopen. Zowel de eerste single 'Close' als de rest van deze avontuurlijke plaat zijn geïnspireerd door nostalgische classic rock, met veel tweestemmige gitaarlijnen, grote synthriffs en luide refreinen.

Date and Time

Location

Trix Club

Noordersingel 28-30

Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved