Free

Robotic Process Automation (RPA) in de Logistiek

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Ontdek in dit gratis webinar van robonext en Brabant Business Media toepassingen van RPA in de logistieke sector.

About this event

Stel je voor dat er een technologie zou bestaan waarmee je digitale collega’s kunt creëren die repetitieve processen automatisch uitvoeren. Deze digitale collega’s of software robots nemen administratieve processen voor hun rekening, zoals het beheer van master data, orderverwerking, factuurcontrole, etc. Dit zorgt ervoor dat hun menselijke collega’s zich minder moeten bezig houden met het saaie, repetitieve werk, en meer écht waarde kunnen creëren voor de klant.

Klinkt veelbelovend, toch?

Het goede nieuws is dat deze technologie vandaag reeds bestaat. Ze heet Robotic Process Automation of kortweg RPA. RPA is momenteel het snelst groeiende software segment ter wereld en vindt heel wat toepassingen, en zeker voor logistieke bedrijven.

In dit gratis webinar van robonext en Brabant Business Media wordt aan de hand van live demo's en praktijkvoorbeelden uitgelegd welke toepassingen RPA kent in de logistieke sector.

De spreker is Joris Van Ostaeyen, Chief Strategy Officer en co-founder van robonext, een IT-bedrijf uit België dat gespecialiseerd is in RPA implementaties.

U ontvangt de webinar link minstens 24u op voorhand.

Share with friends

Date and time

Location

Online event

{ _('Organizer Image')}

Organizer robonext

Organizer of Robotic Process Automation (RPA) in de Logistiek

Robonext is your European Partner in Intelligent Automation.

Save This Event

Event Saved