Gratis

Zoonotic Online Booklaunch | De formule voor een virale businessstrategie

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Kunnen er parallellen getrokken worden tussen virussen en marketing? Absoluut.

Over dit evenement

|ZOONOTIC| De wetenschap beschouwt een zoonotic virus als een combinatie van 2 dingen die we al weten, samengevoegd tot 1 nieuwe uitkomst. Een uitkomst die zo vernieuwend is, dat het de wereld overneemt. Eerst leeft het onder de radar, maar dan, sneller en voor je het weet, gaat het de wereld rond in een exponentieel tempo.

Virale successen zijn geen toeval. Wat is de link tussen de werking van een pandemie en een virale business-strategie? Tijdens deze crisisperiode staan 9 van de 10 bedrijven voor enorme uitdagingen. Anticipation and preparation are key! Investeer dus tijdig in je merk en bedrijf om zelf de zoonotic leider te zijn, in plaats van te wachten tot het te laat is. Je kan een ‘vaccin' zoeken, maar dit is natuurlijk veel minder efficiënt. Zorg voor een sterke organisatie en een proactief markt- en communicatieplan om je krachtig te positioneren in de huidige markt.

Benieuwd naar meer?

Kom dan luisteren naar de keynote op 1 juni om 16.00 uur, live vanuit Valke Vleug . Aan de hand van verschillende cases legt Carole Lamarque en Ianka Fleerackers je uit hoe je zelf een Zoonotic marktleider wordt!

Tot dan?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen