Gratis

Zelf eenvoudig een website maken met SiteBuilder

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Droom jij van een eigen website met aantrekkelijke beelden en een mooi design? Met onze SiteBuilder maak je die helemaal zelf!

Over dit evenement

Droom jij van een eigen website met aantrekkelijke beelden en een mooi design, maar heb je geen budget om een webbouwer onder de arm te nemen? Voor een eenvoudige website is dat helemaal niet nodig. Met onze SiteBuilder bouw je die gewoon helemaal zelf en ben je al binnen enkele uren online. We geven je een preview van de werking van onze tool.

Voor onze intuïtieve tool heb je geen technische kennis nodig. Met gewoonweg slepen en klikken maak je je website meteen zoals je wil dat hij eruitziet. Bovendien kies je uit meer dan 100 prachtige thema's om mee te starten die er geweldig uitzien op elk toestel. Geen code, geen design-skills, geen leercurve.

In deze webinar maken we een website on-the-fly en tonen we jou hoe snel en gemakkelijk alles werkt. Het beste nieuws? Voor enkele euro’s per maand kan je hiermee al aan de slag inclusief de hosting om je website op te plaatsen! Schrijf je vrijblijvend in voor deze webinar om het met je eigen ogen te zien.

Inhoud van deze webinar:

  • Hoe maak ik een SiteBuilder account aan
  • Welke thema’s zijn mogelijk
  • Hoe beheer ik mijn globaal design
  • Hoe maakt SiteBuilder mijn website responsief
  • Hoe maak ik een mooie header
  • Hoe maak ik een goede navigatie
  • Hoe beheer ik mijn pagina’s en content
  • Hoe ga ik online met mijn nieuwe website, wat heb ik nodig
  • Hoe zorgt SiteBuilder voor SEO-optimalisatie

Interesse om nu of later jouw website om te toveren in een webshop? Volg dan ook onze ShopBuilder-training op 6 mei.

Doelgroep van de sessie:

Iedereen die een nieuwe website wil starten en overweegt om deze zelf te bouwen. Je hoeft absoluut geen technische voorkennis te hebben, niet voor deze webinar en niet voor het gebruik van onze SiteBuilder. Dit is een preview van onze SiteBuilder en toont de basishandelingen. Heb je al meer ervaring met de tool, dan is deze webinar mogelijks minder interessant voor jou.

* Dit is een herhaling van de productdemo van 29 oktober & 10 december.

Praktische informatie:

In deze webinar wordt zoveel mogelijk live gedemonstreerd in de tool zelf. Je kan tijdens de sessie vragen stellen via de Q&A die zoveel mogelijk worden beantwoord, hetzij op de chat door collega's, hetzij op het einde door de presentator. Uiteraard zijn we nadien ook beschikbaar voor een telefonisch gesprek voor persoonlijk advies.

De sessie is volledig gratis en vrijblijvend, ook voor niet-klanten. Het volstaat om hier in te schrijven. Je ontvangt de informatie om in te loggen op de webinar via e-mail. Een laptop of computer met audio volstaat, een microfoon is niet nodig.

Bekijk alvast onze SiteBuilder pakketten:

https://www.combell.com/nl/sitebuilder

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen