Gratis

Workshop: Your business in 8 steps

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LODGE.co

Van Immerseelstraat 66

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil jij ook ontdekken wat het nieuwe ondernemerschap voor jou kan betekenen? Wil jij ook meer fun creëren in jouw business?

Over dit evenement

Kom dan het voordeel van een stappenplan ontdekken en pak de structuur van je onderneming aan, zonder je vrijheid te verliezen.

In volle duidelijkheid werken aan jezelf en je onderneming. Durf even te verdiepen om daarna aan snelheid te winnen.

VOOR WIE? Voor (startende) ondernemers met een uniek concept! Ongeacht de levensfase waarin jouw onderneming zich bevindt, wil ik jou helpen om meer structuur in je organisatie te brengen met als doel een eerste medewerker(s) te kunnen aanwerven op termijn.

WAT?Gedurende 3 uur krijg je de kans om kennis te maken met 8 domeinen die integraal deel uit maken van goed ondernemerschap.

HOE?Via enkele oefeningen en een inspirerende structuur, krijg jij jouw bouwstenen voor fun in business (terug) ingevuld! Door de afwisselende combinatie van theorie en oefeningen ga je op het einde van de workshop met waardevolle kennis & informatie TOEGEPAST op jezelf en jouw eigen business naar huis. Hierdoor is de basis tot anders ondernemen gelegd. Het nieuwe ondernemerschap is ook voor jou geboren!

EIGENSCHAPPEN & VOORDELEN VAN BUSINESS IN 8 STEPS:- STRUCTUUR : Het biedt jou de mogelijkheid om op jouw eigen tempo jouw business uit te bouwen. - INZICHTEN : Door analyse ontwikkel je inzichten , krijg je zicht op hoe je (terug) in balans of in je werkflow kan geraken. - UITTESTEN : Doorheen het proces voelt de ondernemer zijn goesting toenemen om zaken uit te testen!

Sta je open voor deze nieuwe wind? Reserveer dan weloverwogen jouw plaatsje!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LODGE.co

Van Immerseelstraat 66

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen