Gratis

Tuinconcert@Eenhoorn Asse met The Monotrol Kid

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eenhoorn

Keierberg 80

1730 Asse

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tuinconcert@Eenhoorn Asse - Drinks, bites and live sessions met The Monotrol Kid / De tuin is open vanaf 18u /The Monotrol Kid start om 20u

Over dit evenement

Tuinconcert@Eenhoorn Asse

Genieten van een concert, dat hebben we lang moeten missen. Daarom plannen we bij Eenhoorn Asse deze zomer enkele tuinconcerten. Op donderdag 24 juni bent u welkom vanaf 18u in de tuin van het hof ten Eenhoorn, Keierberg 80, Asse. Wij voorzien drinks en kleine hapjes met bediening aan tafel. Starten doen we om 20u met ...

The Monotrol Kid

Singer-songwriter The Monotrol Kid (alias voor Erik Van Den Broeck – Kapelle o/d Bos) debuteerde in 2009 op een Kevin Coyne tribute-tour met onder meer Wreckless Eric en Brendan Croker. Ondertussen is hij gepokt en gemazeld door het spelen van honderden optredens (solo en met band) in eigen land, maar voornamelijk in Duitsland en Nederland.

Tien jaar brachten twee EP’s en vier LP’s, waarin zijn muziek bleef evolueren. Maar de song,blijft altijd centraal staan. Je hoort flarden indie-folk, twang, Dylan, Wilco... The Monotrol Kid doet er graag zijn eigen ding mee.

Een band met een eigen smoel en dichter bij Americana en indiefolk van eenzaam hoog niveau ga je niet komen volgens Musiczine.

Met The Monotrol Kid heeft Wilco en Tweedy een broertje volgens DAMUSIC.

Knappe melodieen en sublieme arrangementen volgens Keys and Chords

2019 brengt na voorproevertje/single “Hold On” nu ook het nieuwe full-album “Exhale”. “The Kid” klinkt weidser dan ooit. Soms gevoelig en breekbaar, dan weer strijdbaar en scherp. Een hedendaagse plaat, maar de 70ies zijn toch nooit veraf.

Check www.themonotrolkid.com voor de concertkalender. TMK presenteerde “Exhale” alvast in stijl op het Dripping Spring Songwriters Festival (Texas, US).

Discografie

- Today Was A Good Day (EP / 2009)

- What About The Finches (LP / 2011)

- The Merchant (EP / 2013)

- My Talk My Song (LP / 2014)

- Rain In The Face (LP / 2016)

- Exhale (LP / Oktober 2019)

Voor de liefhebbers van The Jayhawks, Blitzentrapper, Wilco

Live muziek vanaf 20u - Reserveer je tafel hier !


		Afbeelding van Tuinconcert@Eenhoorn Asse met The Monotrol Kid
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eenhoorn

Keierberg 80

1730 Asse

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen