Omgaan met conflictsituaties i.s.m. Blabla, Huis voor verbinding

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Contacteer inschrijven@danspunt.be.

Omgaan met conflictsituaties i.s.m. Blabla, Huis voor verbinding

Inzichten en technieken die je helpen om conflicten om te buigen naar een constructieve situatie.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Danspunt 18a Sint-Salvatorstraat 9000 Gent Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wie danst, creëert, lesgeeft, … werkt met mensen én met passie. Wie gepassioneerd is, is soms ook fragiel, en kwetsbaar, waardoor conflictsituaties zwaar kunnen doorwegen. Tijdens een volledig weekend verdiep je je in ‘Verbindend communiceren’, een reeks van inzichten en technieken die je helpen om conflicten om te buigen naar een constructieve situatie. Ben je geïnteresseerd, maar is een engagement voor een heel weekend te groot? Dan ben je welkom voor een kennismakingslezing op vrijdagavond.

Verbindende Communicatie is een manier van communiceren ontwikkeld door Marshall B. Rosenberg en heeft als doel mensen bewust te maken van hun manier van communiceren en de effecten hiervan op onze medemens. Het is een manier van denken, praten en handelen die bijdraagt aan standvastige, duurzame relaties en aan doeltreffende samenwerkingen. Veel conflicten, ruzies en problemen zijn terug te brengen tot een slechte of minder goede communicatie. Verbindende communicatie biedt hier een antwoord op. Het reikt een manier van communiceren aan waardoor deze conflicten, ruzies en problemen bespreekbaar worden. Met als resultaat oplossingen en beslissingen waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden. Verbindende communicatie helpt relaties herstellen, opbouwen, onderhouden en sterker maken.

Voor wie?

Lesgevers, dansers, choreografen, bestuursleden, organisatoren.

Docent

Blabla, Huis voor Verbinding

PRAKTISCH

Wanneer?

Zaterdag 26 november van 13u tot 19u

Zondag 27 november van 10u tot 17u.

Kennismakinglezing

Kan je je niet vrijmaken in het weekend? Dan kan je de kennismakingslezing bijwonen op vrijdag 25 november, van 17u tot 20u.