€ 18,15

Lab: Prijsbepaling voor creatieve ondernemers - Antwerpen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Studio

Maarschalk Gerardstraat 4

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

"Hoe bepaal ik een goede prijs?" Het is terecht een van de meest gestelde vragen van creatieve ondernemers. Je kostprijs heeft een grote impact op je totale onderneming. Tijdens het Lab Prijsbepaling bespreken we drie prijsbepalingsmethodes om zelf concreet mee aan de slag te gaan.

We leggen ook uit hoe je prijsbepaling kan inzetten als instrument om je zaak te doen groeien. Dankzij de afsluitende getuigenis krijg je ook tips vanuit de praktijk en kan je vragen stellen aan een ervaren creatieve ondernemer.

Deelnemen? Bereken dan vooraf via onze tool Prijsinzicht.be je kostengebaseerde prijs, zo ben je optimaal voorbereid om alles uit de sessie te halen.

Sprekers

Simon Gryspeert is adviseur bij Flanders DC en hielp al heel wat creatieven verder met het bepalen van hun prijs. Hij gaat met jou door een reeks tips om je prijs te optimaliseren. Aan de hand van enkele concrete cases krijg je meer inzicht in hoe je met je prijs kan spelen en variëren. We voorzien ook tijd voor Q&A, dus denk alvast na over jouw eigen vragen of moeilijkheden.

Hans Spooren, zaakvoerder en creative director van Mr. Henry, begon 13 jaar geleden als freelance grafisch ontwerper. Vandaag is het creatief bureau uitgegroeid tot een team van 8 personen dat on- en offline werkt, gaande van branding, grafisch ontwerp & printwerk tot websites, web applicaties & digitale strategie. Tijdens het Lab deelt hij zijn ervaringen en aanpak, hoe hij prijzen bepaalt en hoe hij erover communiceert met klanten.

Voor wie?
Dit Lab is interessant voor creatieve ondernemers die worstelen met prijs. Twijfel je over de juiste prijs? Moet je bij elk project opnieuw beginnen cijferen of wil je je prijs meer laten diversifiëren? Dan is dit Lab absoluut leerrijk voor jou!

Programma
13u30: ontvangst met koffie
14u: presentatie van Simon Gryspeert + Hans Spooren
17u: netwerkdrink

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Studio

Maarschalk Gerardstraat 4

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen