Gratis

Hoe laat je jouw website scoren in zoekmachines zoals Google

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Je kan verkeer genereren naar je website zonder grote budgetten. Een mogelijkheid hiervoor is zoekmachineoptimalisatie of kortweg SEO.

Over dit evenement

Een mooie website of webshop bouwen is een goede start, maar zonder bezoekers is al deze moeite tevergeefs. Er zal promotie van jouw website nodig zijn om deze bekend te maken, maar je kan ook al veel verkeer genereren zonder grote marketingbudgetten. Eén van de mogelijkheden hiervoor is zoekmachineoptimalisatie of kortweg SEO (search engine optimization).

Als je potentiële klanten naar je product zoeken in zoekmachines zoals Google wil je bij de bovenste resultaten verschijnen en niet onder jouw concurrenten. Maar hoe doe je dat? Hoe kan je met je site hoog scoren in de zoekmachines om zo meer kopers op je webshop te krijgen, of leads te genereren voor je bedrijf?

Tijdens deze praktische webinar ontdek je stap voor stap hoe je jouw website of webshop doet uitblinken in de zoekmachines, en kan je jouw vragen stellen aan onze SEO-expert.

Inhoud van deze webinar:

  • Wat en hoe zoeken mensen in de zoekmachines
  • Welke ‘zoekwoorden’ gebruiken ze voor jouw product/bedrijf en hoe vind je deze
  • Hoe structureer je jouw website zodat je voor een maximaal aantal van deze populaire zoekopdrachten scoort
  • Hoe optimaliseer je (de content op) de pagina’s van je site
  • Welke tools kan je gebruiken om jouw SEO-traject tot een goed einde te brengen en de resultaten op te volgen (en bij te sturen)

 

Doelgroep van de sessie:

Deze webinar richt zich tot eigenaars van websites of webshops (of die nog aan het bouwen zijn) met interesse in de werking van zoekmachines zoals Google, en die zelf aan de slag willen met de optimalisatie van de content ervan. Voor online marketeers met veel ervaring in SEO zal deze webinar niet interessant zijn.

 

Praktische informatie:

In deze webinar wordt een presentatie gegeven en wordt de demo live getoond in tools zoals Google analytics. Je kan tijdens de sessie vragen stellen via de chat die zoveel mogelijk worden beantwoord, hetzij op de chat door collega's, hetzij op het einde door de presentator(en). Uiteraard zijn we nadien ook beschikbaar voor een telefonisch gesprek voor persoonlijk advies.

De sessie is volledig gratis en vrijblijvend, ook voor niet-klanten. Het volstaat om hier in te schrijven. Je ontvangt de informatie om in te loggen op de webinar via e-mail. Een laptop of computer met audio volstaat, een microfoon is niet nodig.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen