Gratis

Expert tips om jouw WordPress website beveiligen

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Omdat WordPress zo populair is, is het een geliefd doelwit van hackers. Ontdek de best practices om de mogelijke achterpoortjes te dichten.

Over dit evenement

WordPress is het populairste CMS van het web. Van alle op een CMS gebaseerde websites is 63.8 % gebaseerd op WordPress. Juist omdat WordPress zo populair is, is het een geliefd doelwit van hackers. En hoe meer plug-ins, thema's en extra code je toevoegt, hoe groter de kans op een hack.

Als een hacker je website kan binnenbreken, kan hij jouw website offline halen of blokkeren, jouw data stelen of illegale activiteiten uitvoeren zonder dat je het zelf merkt. Jouw website beveiligen begint met het leren kennen van de mogelijke zwakke plekken waarlangs hackers je website kunnen binnendringen.

Je kan je echter nooit 100% beschermen tegen cyberaanvallen, maar we kunnen je wél helpen dat te benaderen. In deze webinar krijg je best practices om alle mogelijke achterpoortjes of lekken te dichten, of tenminste in de gaten te houden, en het zo de hackers zo moeilijk mogelijk te maken.

Combell heeft voor haar klanten een heleboel beveiligingsmaatregelen, alsook opties die je makkelijk kan activeren in je controlepaneel voor extra bescherming. Deze zullen ook worden getoond in deze sessie.

Inhoud van deze webinar

  1. Waarom word IK gehackt?
  2. Geliefde achterpoortjes van hackers
  3. Basisbeveiliging
  4. Security plugins
  5. .htaccess tweaks
  6. Beveiliging op serverniveau
  7. Backupstrategie
  8. Recovery-plan

Doelgroep van de sessie:

Je hebt al een WordPress website of je bent van plan om deze binnenkort te bouwen en je wilt alle mogelijke stappen nemen om hacking waar mogelijk te vermijden.

In deze webinar zullen de termen uitgelegd worden in ‘mensentaal’, al blijft security sowieso een technische aangelegenheid. Enige technische interesse is daarom wel mooi meegenomen om deze sessie te volgen.

Praktische informatie:

In deze webinar wordt zoveel mogelijk live gedemonstreerd. Je kan tijdens de sessie vragen stellen via de Q&A die zoveel mogelijk worden beantwoord, hetzij op de chat door collega's, hetzij op het einde door de presentator. Uiteraard zijn we nadien ook beschikbaar voor een telefonisch gesprek voor persoonlijk advies.

De sessie is volledig gratis en vrijblijvend, ook voor niet-klanten. Het volstaat om hier in te schrijven. Je ontvangt de informatie om in te loggen op de webinar via e-mail. Een laptop of computer met audio volstaat, een microfoon is niet nodig.

Bekijk het WordPress aanbod van Combell:

https://www.combell.com/nl/hosting/wordpress-webhosting

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen