Creative Leaders - Scaling Agencies

Venster Acties

Creative Leaders - Scaling Agencies

Scaling Agencies

Door Creative Leaders

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 16 jun. 2022 09:00 - 14:00 CEST

Locatie

King George Cafe 48 Driekoningenstraat 9100 Sint-Niklaas Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Speciaal voor mature & groeiende agencies

Speciaal voor mature & groeiende agencies organiseren we op donderdag 16/6 een volgende editie van Scaling Agencies. We gaan dieper in op enkele typische operationele uitdagingen en kantelmomenten die komen kijken bij een stevige portie groei.

We zetten maximaal in op kennisdeling en nodigden daarom enkele specialisten uit die met jullie in dialoog zullen gaan. Je kan leren van hun ervaringen, vragen stellen en uiteraard ook leren van elkaar. Het wordt met andere woorden een fijne en interessante voormiddag!

Het Programma

We voorzien enkele fijne sprekers die graag met jou ingaan op bepaalde operationele uitdagingen. Je kan zelf kiezen welke sessies je zal bijwonen.

09.00 - Koffie & croissants

09.30 - Intro

09.45 - Maarten De Block - Exit voorbereiden

09.45 - Christophe Rosseel - Achter het organigram van ITP

10.45 - pauze

11.30 - Thomas Joos - Pricing als troef voor groei

11.30 - Thomas Rypens - Capacity Planning on steroids

12.30 - Lunch & netwerken

14.00 - afronden

Over de sprekers

Christophe Rosseel

Christophe werkt al meer dan 10 jaar voor In The Pocket en groeide door van operations manager tot Chief Service Delivery Officer. Hij neemt ons mee doorheen de evolutie van In The Pocket haar organisatiestructuur en welke principes & lessons learned vandaag het fundament zijn.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/christopherosseel/

Maarten De Block

Maarten is oprichter van Entity One en verkocht vorig jaar zijn bureau aan de Make It Fly groep. In deze sessie gaat hij dieper in op zijn exit strategie en hoe hij het overnameproces heeft ervaren. Hij deelt zijn lessons learned na onderhandelingen met verschillende partijen. Een unieke inkijk dus.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/maartendeblock/

Thomas Rypens

Thomas is Operations Lead bij designbureau Made in Antwerpen. Hij analyseert wekelijks de capaciteitsplanning van 40+ innovatieve designers en zal ons onderdompelen in zijn tooling setup. Master planning voor gevorderden… allen daarheen!

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/thomasrypens/

Thomas Joos

Thomas is oprichter van Hypernova en helpt ambitieuze agencies met het uitwerken van businessplannen. In deze sessie gaat Thomas dieper in op financiële performantie en hoe prijszetting daar een cruciale rol in speelt. Je krijgt een exclusieve benchmark in prijszetting, winstmarges en project rendement. En vooral: hoe je die zaken structureel kan opdrijven zonder klanten te verliezen!

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/thomasjoos/

Over de organisator

Georganiseerd door
Creative Leaders

Verkoop beëindigd