Creative Leaders - Scaling Agencies

Venster Acties

Creative Leaders - Scaling Agencies

Scaling Agencies

Door Creative Leaders

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 3 feb. 2022 09:00 - 12:30 CET

Locatie

King George Cafe 48 Driekoningenstraat 9100 Sint-Niklaas Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Speciaal voor mature & groeiende agencies organiseren we op donderdag 03/02 een exclusieve meetup.

We gaan dieper in op enkele typische operationele uitdagingen en kantelmomenten die komen kijken bij een stevige portie groei.

We zetten maximaal in op kennisdeling en nodigden daarom enkele specialisten uit die met jullie in dialoog zullen gaan. Je kan leren van hun ervaringen, vragen stellen en uiteraard ook leren van elkaar. Het wordt met andere woorden een fijne en interessante voormiddag!

Het Programma

We voorzien enkele fijne sprekers die graag met jou ingaan op bepaalde operationele uitdagingen. Je kan zelf kiezen welke sessies je zal bijwonen.

09.00 - Koffie & croissants

09.30 - Meten is weten | Annelies Van Extergem (zaal 1)

09.30 - Balanceren tussen scope, tijd, budget & kwaliteit | Hans Bosmans (zaal 2)

10.15 - Pauze

10.30 - Organisatiestructuur | Thomas Joos (zaal 1)

10.30 - Medewerkers aan boord houden | Wim Van Buynder (zaal 2)

11.15 - Koffie & napraten

12.30 - Afronding

Over de sprekers

Annelies Van Extergem - Director People & Performance, Duke & Grace

Annelies werkt al 7 jaar voor Duke & Grace en groeide als project manager door tot het managementteam rond oprichter Bart De Waele. In haar inspiratiesessie gaat Annelies dieper in op project rapportering en operationele dashboards. Ze geeft een exclusieve kijk achter de schermen van Duke & Grace en deelt met plezier haar tips & tricks.

Hans Bosmans - Founder Leap Forward Group

Hans maakte als jonge project manager binnen de Cronos groep een indrukwekkende groei door en zette zijn schouders onder de Leap Forward Group. Hij zal het met jullie hebben over balans vinden tussen scope, planning, budget & kwaliteit. Met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van projecten en teams is Hans een ideaal klankbord.

Wim Van Buynder - Founder Next Apps

Wim is oprichter van digitale product studio Next Apps. Het bureau groeide de afgelopen jaren naar een stevig team van 30 mensen. In tegenstelling tot veel andere bureaus kent Next Apps amper verloop. In deze sessie vertelt Wim hoe ze bewust inzetten op duurzame relaties met medewerkers en wat volgens hem het verschil maakt.

Thomas Joos - Founder Hypernova

Thomas is oprichter van Hypernova en helpt ambitieuze agencies met het uitwerken van businessplannen. In deze sessie gaat Thomas dieper in op het ontwerpen van wendbare en schaalbare organisatiestructuren. Vlakke structuur of toch wat hiërarchie? Fixed teams of multidisciplinair? Thomas helpt je bepalen wat er best bij jouw agency past.

Over de organisator

Georganiseerd door
Creative Leaders

Verkoop beëindigd