Gratis

Club Sharing Day

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coronacenter Europahal

5 Generaal Maczekplein

8700 Tielt

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De 3e Club Sharing Day! Er is enorm veel expertise bij de volleybalclubs. Deze inzichten vragen om gedeeld en ontdekt te worden.

Over dit evenement

Er is enorm veel expertise bij de volleybalclubs. Deze inzichten vragen om gedeeld en ontdekt te worden. Daarom brengen we alle verschillende stakeholders rond de tafel om specifieke thema's die door jullie gekozen werden aan te kaarten via rondetafel gesprekken.

Zo willen we elkaar inspireren met een open mindset, kunnen we contacten leggen tussen de clubs, zullen successen gedeeld worden en krijgen we inzichten in de toekomst van het volleybal.

We doen dit door uitdagingen te identificeren omtrent een specifiek topic en eerste ideeën te exploreren. Verder wil de federatie de clubs inspireren op de Volley Market met standjes en sprekers.

Benieuwd hoe zo'n Club Sharing Day in zijn werk gaat? Bekijk dan zeker het filmpje hieronder!

12 workshops

Tijdens de rondetafel gesprekken liggen verschillende thema's op tafel waar de clubs een grote uitdaging in zien: "Een efficiënte clubwerking", "Onze club in 2030" en "Volleybal is keiplezant". Er zijn 12 workshops waar telkens gewerkt wordt rond een specifieke uitdaging:

Een efficiënte clubwerking

 1. Minder administratie & meer fun
 2. Communiceren binnen onze club
 3. De perfecte clubstructuur
 4. Samenwerken over de grenzen heen

Mijn club in 2030

 1. Jeugd traint jeugd
 2. Mijn club professioneel runnen
 3. Vrijwilligers te veel...
 4. Sponsorinkomsten verwerven is kinderspel

Volleybal is keiplezant

 1. Jongens en volleybal
 2. G-volley heeft niets dan voordelen
 3. Instroom U11 verdubbelen via... attractiviteit
 4. Een heel jaar (beach)volleyballen

In een eerste ronde krijgen de deelnemers de kans om de uitdaging binnen hun club kort toe te lichten. Tijdens de tweede ronde zullen de clubs samen op zoek gaan naar de oplossingen voor deze uitdagingen door ervaringen en good practices met elkaar te delen.


		Afbeelding van Club Sharing Day

Clubs aan het woord

In de pauze tussen de twee rondes zorgen we voor inspiratiemomenten. We zorgen voor een podium waar best practices van verschillende clubs aan bod kunnen komen.. Zij krijgen 10 minuten de tijd om hun project in de kijker te zetten, maar vooral om hun collega's te motiveren en inspireren. Good practices van clubs zijn de ideale inspiratiebron om de eigen werking te versterken.


		Afbeelding van Club Sharing Day

		Afbeelding van Club Sharing Day

Locatie

De Club Sharing Day vindt plaats in de Europahal in Tielt (Generaal Maczekplein 5, 8500 Tielt).

Deze locatie is vlot te bereiken met de wagen. De parking bevindt zich langs het gebouw. Ook in de Sportlaan is er voldoende parkeergelegenheid.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coronacenter Europahal

5 Generaal Maczekplein

8700 Tielt

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Volley Vlaanderen

Organisator van Club Sharing Day

Volley Vlaanderen is de stuwende kracht voor de volleybalsport in Vlaanderen. De federatie promoot de sport en organiseert activiteiten voor volleyballiefhebbers van alle leeftijden en de clubs van alle niveaus. Volley Vlaanderen wil zijn clubs en leden optimaal ondersteunen en draagt hierbij de waarden gendergelijkheid, strategie, teamwork en totaalbeleving hoog in het vaandel.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen