Verkoop beëindigd

Buzzkruit 2018 @ Us By Night (cancelled)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Parkloods Park Spoor Noord

Damplein 2

2000

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Buzzkruit is back!

De provincie Antwerpen bruist van het creatief talent en jaarlijks maken dan ook heel wat afstuderende creatieve koppen de overstap van de studentenwereld naar het professionele werkveld. Wat zijn nu juist de mogelijkheden voor deze studenten uit de creatieve opleidingen? Om antwoord te bieden op deze vraag brengt BUZZKRUIT afstudeerders en potentiële werkgevers met elkaar in contact. BUZZKRUIT lanceert dus creatief talent in het professionele werkveld en dat zorgt uiteraard voor vonken!

BUZZKRUIT vond voor het eerst plaats in 2014 en is dit jaar aan zijn vijfde editie toe. Een nieuwkomer zijn we dus niet meer. Net als vorig jaar bundelen we de krachten met het creatief festival Us by Night. Op donderdag geeft de Buzzkruit- joblounge de aftrap van deze inspirerende driedaagse.
Een tiental bedrijven krijgen de kans om zich in primeur voor te stellen aan de jonge creatieve talenten die zich nog door de laatste bochten van hun opleiding wringen of die de eindmeet van hun opleidingsrace net achter zich hebben. Het wordt dus een stevige clash tussen de creatieve generaties!

Jonge creatieven?
BUZZKRUIT is er specifiek voor ambitieus creatief talent. Onze deuren staan open voor al wie zich daardoor aangesproken voelt: grafisch vormgevers, PR wonders, productontwikkelaars, webdesigners, (interieur)architecten, (multi)media experts, innovatiestrategen of …

Of je nu recent afgestudeerd bent, in je laatste jaar zit, of ergens halverwege je opleiding bent, iedereen is welkom om zich tijdens BUZZKRUIT te komen voorstellen als dé perfecte werknemer aan de aanwezige bedrijven.

Deelname aan Buzzkruit is volledig gratis, maar registratie is verplicht!


Praktisch:

BUZZKRUIT 2018 gaat door tijdens het meerdaagse creatieve festival UsByNight
(22-24 november 2018).

Timing: de joblounge vindt plaats op donderdag 22 november 2018. Van 16 - 19u. kunnen studenten de verschillende bedrijfsstanden bezoeken.

Locatie: Parkloods Park Spoor Noord, Damplein, 2060 Antwerpen


Datum en tijd

Locatie

Parkloods Park Spoor Noord

Damplein 2

2000

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen