Gratis

Proefsessie Boost Me traject

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Voel de groei!

Over dit evenement

In deze gratis proefsessie kom je alles te weten over het Boost Me traject van Netwerk Ondernemen, dat we in 2022 voor de 9de keer organiseren.

Wanneer? Vrijdag 17 december, 12h-13h

Waar? Online via ZOOM

Voor wie? Startup founders met groeiambities

Wat mag je verwachten?

Voel de groei! We kiezen enkele pijnpunten van de deelnemers uit waar we dieper op induiken. Bovendien bieden we je een inzicht in onze groeistrategieën die bijna 100 ondernemers exponentieel hielpen groeien. Op het einde duiken we in de practicals van het Boost Me traject en kan je al je vragen stellen.

Wat is Boost Me?

Twaalf gelijkgestemde founders met groeiambities, maar ook groeipijnen, worden uit het operationele getrokken om te werken AAN hun onderneming, in plaats van IN hun onderneming.

Met Boost Me timmer je samen aan jouw persoonlijke én zakelijke groei via concrete strategie, professionele begeleiding & peer-2-peer learnings. De stip aan de horizon? Jouw bedrijf succesvol schalen en/of internationaliseren.

Hoogtepunten van het traject zijn het Local Growth Camp (intensieve driedaagse waar je sleutelt aan je groeistrategie) en het International Growth Camp, waar we gedurende 34 dagen in het buitenland je potentieel testen. Eerder gingen we al naar Londen, Parijs, Berlijn, Stockholm, New York en Dubai.

Meer info: https://netwerkondernemen.be/founder/boost-me/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Netwerk Ondernemen

Organisator van Proefsessie Boost Me traject

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen