Pàu Sessions: Welzijn op het werk

Pàu Sessions: Welzijn op het werk

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Beaujean Residence

115 Frankrijklei

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Op woensdag 24 augustus hebben we het over de belangrijkste aspecten rond het thema welzijn op het werk.

Over dit evenement

Op woensdag 24 augustus heten we iedereen welkom op onze volgene Pàu session editie met als thema - welzijn op het werk.

Welzijn op het werk is een belangrijk aandachtspunt voor ons bedrijf en omvat verschillende aspecten zoals veiligheid op het werk, bescherming van de gezondheid van de werknemer (vitaliteit, mentaal welzijn en fitheid) en verplichtingen van de werkgever. Onze organisatie investeert dynamisch in het welzijnsbeleid omtrent preventie, gezondheid en veiligheid. Tijdens de ingeplande sessie in augustus met gastsprekers gaan wij de aanpak van onze organisatie in detail toelichten.

Wj zijn dan ook vereerd om de preventieadviseur psychosociale aspecten bij Liantis, Kristof Biesemans en onze financial officer alsook preventieadviseur bij Pàu - Anna Hayan als sprekers over de vloer te krijgen.

Kristof Biesemans :" Als preventieadviseur psychosociale aspecten begeleid ik zowel organisaties als individuen om actief hun welzijn te ondersteunen. Zo trachten we bij organisaties steeds de behoeften van medewerkers in kaart te brengen en actief in te zetten op de energiebronnen.

Als 2e luik coachen we actief de collega’s en leidinggevenden in gesprekstechnieken en hoe omgaan met de positieve en negatieve signalen. Tot slot als dit niet helpt werken we een opvangnet uit waar medewerkers zowel privé als op het werk beroep op kan doen.

Mijn ervaring als HR manager en het internationaal uitwerken van een beleid is hier een grote troef in het pragmatisch benaderen van zulk beleid. In deze sessie zal het concept stress meer uit de doeken worden gedaan en wordt je geïnspireerd naar mogelijke middelen je hiertegen te wapenen.

Bevestig je aanwezigheid door deze link in te vullen en duid je maaltijdvoorkeur aan.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen