Gratis
Pàu Sessions: Motion in User experience design & 3D

Pàu Sessions: Motion in User experience design & 3D

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beaujean Residence

115 Frankrijklei

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil je zelf al langer met Motion aan de slag in jouw UX Designs? Of wil je ontdekken wat het zou kunnen betekenen voor jouw app of website?

Over dit evenement

Op woensdag 22 juni verwelkomen we iedereen op onze volgende editie van Pàu sessions dat doorgaat op de nieuwe Pàu HQ in het hartje van Antwerpen.

In deze editie kom je meer te weten over het onderwerp Motion in UX design & 3D.

Wil je zelf al langer met Motion aan de slag in jouw UX Designs? Of wil je ontdekken wat Motion in UX zou kunnen betekenen voor jouw app of website? Dan is deze sessie een perfect startpunt. Je leert waarom nadenken over Motion eerder in de planning zou moeten worden geplaatst. En je krijgt inzicht in een aantal principes waarmee je de gebruiksvriendelijkheid kan verbeteren door middel van Motion.

Onze eerste spreker, Ivan Waumans, is UX Motion Designer en UX Concept Designer bij Pàu.

Gedurende de afgelopen 25 jaar is hij betrokken geweest bij bijna alle aspecten van Digital Product Design. Hij werkte onder andere voor klanten zoals Rock Werchter / Live Nation, Bridgestone en Mercedes-Benz. Hij gaf gedurende 7 jaar les aan de opleiding Multimedia Technologie aan de Karel de Grote hogeschool. De afgelopen jaren combineert hij Motion Design met Interaction Design en heeft hij zich gespecialiseerd in hoe UX Motion de usability van apps en websites kan verbeteren.

Markéta Kučerová, onze tweede spreker, is een UX & XR Designer die binnenkort het Pàu team zal vervolledigen.

In 2D-design bevindt de beweging zich in een scherm en wordt beperkt door de afmetingen ervan. In virtuele realiteit is beweging net zo alomtegenwoordig als in het echt leven - we gebruiken beweging om te interageren met onze omgeving en om ons daarin te verplaatsen. Welke vormen nemen beweging en animatie aan in virtual reality? Hoe verhoudt 2D design zich tot VR design? En hoe kun je vanaf nul beginnen met ontwerpen voor VR?

Al die zaken en nog veel meer kom je te weten tijdens deze Pàu session!

Bevestig je aanwezigheid door deze link in te vullen en duid je maaltijdvoorkeur aan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beaujean Residence

115 Frankrijklei

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen