Gratis

Pàu Session: Adobe AEM

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Welkom op de volgende editie van de Pàu session. Deze keer verdiepen wij ons in de wereld van Adobe AEM/ Experience cloud!

Over dit evenement

Pàu kiest voor een strategisch partnership met Adobe. De kern van het partnership is het continu trainen en certificeren van onze Pàu collega’s in Adobe technologie.

Met de Adobe oplossingen staan we garant voor het het implementeren, uitwerken en optimaliseren van krachtige en dynamische digitale producten bij de klant.

Met Adobe Experience Manager creëren en beheren we digitale ervaringen voor verschillende kanalen met geautomatiseerde tools. Verder zetten we automatiseringsfuncties en slimme tools in om snel assets te vinden, aan te passen en aan te leveren voor specifieke doelgroepen.

Met meer dan 65 Adobe professionals aan boord, zijn we klaar om onze klanten te ondersteunen met het uitwerken van digitale oplossingen waar acquisitie, conversie en retentie centraal staan.

Pàu Session in December staat volledig in het thema van Adobe Experience Manager met keynote sprekers Frederik Anrijs, Ewoud Pelleriaux, Kelly Engels en een surprise speaker van het Adobe team. Wil je graag bij zijn op deze boeiende session? Schrijf dan snel in!

Delen met vrienden

Datum en tijd

{ _('Organizer Image')}

Organisator Pau Sessions

Organisator van Pàu Session: Adobe AEM

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen