82,99 €

Orthomoleculair koken / Koken vrij van allergenen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Foodies Arena

30 Paul Fredericqstraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Op 30 oktober komt Stephanie Machiels van de Rode Ajuin opnieuw naar Foodies Arena. Ze leert jou hoe je kan koken vrij van allergenen.

Over dit evenement

De laatste tijd lezen we steeds meer over ziektes waar amper een oorzaak voor te vinden is, of toch niet meteen. Vaak blijkt na zorgvuldiger onderzoek dat bepaalde aandoening te wijten zijn aan slechte, verkeerde of niet voldoende aangepaste voeding.

Tijdens deze workshop ontdek je dat gezonde voeding voor iedereen iets anders is en dat bepaalde gerechten en ingrediënten invloed hebben op de innerlijke werking van het lichaam.

Je kan jezelf in feite gezond eten. Door in te zoomen op wat bepaalde nutriënten met je lichaam doen én de negatieve gevolgen door inname van bepaalde ingrediënten te vermijden of te reduceren, kan je bepaalde (negatieve) processen uitschakelen, of zelfs inschakelen.

Wat staat er op de menu?

- Kippensoep met Saffraan (werken met een hogedrukpan) en Paddenstoelen

- Zalm (lage temperatuur gegaard) op een bedje van ingelegde venkel

- Frambozenbavarois met honing crumble (werken met agar-agar – zonder melk)

Schrijf je nu in én ontdek de orthomoleculaire keuken!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Foodies Arena

30 Paul Fredericqstraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen