Gratis

Ontbijtsessie 2: Financiële Planning in SAP Analytics Cloud

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel

Luitenant Lippenslaan 66

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Praktisch inspiratie sessie met SAP Analytics Cloud voor financiële profielen

Over dit evenement

Voor zij die er niet konden bij zijn op onze eerste ontbijtsessie, doen we er nu een tweede!

Na een succesvol eerste evenement, waarbij financiële profielen kennismaakten met SAP Analytics Cloud en de combinatie tussen BI en financiële planning, organiseren Datamotive en CPMview nu een ontbijtsessie die zich 100% toelegt op het financiële plannings process in SAP Analytics Cloud

Doelgroep:

  • Business controllers
  • Financial controllers
  • Finance professionals

8u - We starten met een lekker ontbijt in het Van der Valk Hotel te Antwerpen.

8u30 - Daarna worden deelnemers na een korte introductie volledig ondergedompeld in de Financiële Planning in SAP Analytics Cloud. Niet alleen features, maar ook praktische voorbeelden en wat het bijdraagt aan organisaties die SAP Analytics Cloud gebruiken.

9u30 - Hierna is er nog tijd om zaken te bespreken, vragen te stellen en elkaar beter te leren kennen bij een koffie.

Wat krijg je te zien tijdens de demo:

  • Forecast gebaseerd op business drivers in plaats van het optellen van eindresultaten.
  • Doorrekenen van verschillende scenario’s op basis van business drivers en initiatieven.
  • Integratie van een top-down meerjarenplan en bottom-up budgetteringsprocessen.
  • Een systeem dat ondersteunt bij het genereren en analyseren van forecasts op basis van machine learning en algoritmes.
  • Een flexibele forecast, waarbij snel nieuwe ontwikkelingen kunnen worden toegevoegd zonder het eindeloos aanpassen van (Excel) modellen.

Waarom je Financiële Planning onderbrengen in SAP Analytics Cloud?

Omdat je eenvoudig processen kan integreren met business drivers, strategische initiatieven en acquisities. Hier vanuit kan je je organisatie sturen, verschillende vormen van planning integeren en predictive forecasting gaan doen.

Organisatie

CPMview

CPMview definieert oplossingen om financiële gegevens te transformeren tot waardevolle management- en stuurinformatie.

Wij zijn niet alleen bezig met het beantwoorden van financiële vraagstukken op het gebied van financiële rapportering, management accounting, tax en treasury. Wij verbinden deze vraagstukken en brengen deze in lijn met de strategie van de organisatie.

Daarbij onderscheiden wij ons als consultant door innovatieve en duurzame oplossingen neer te zetten die onze klanten in staat stellen om externe kansen te benutten en strategische doelen te realiseren.

DataMotive

Met meer dan 15 jaar ervaring in de SAP-Analytics en Business Intelligence wereld, is DataMotive de marktleider in België. Een team van meer dan 40 specialist-consultants creëert inzichten voor al onze klanten door het inspireren, bouwen en onderhouden van hun Business Intelligence oplossingen.

Ufinity

Sinds 9 jaar ondersteunt Ufinity de CFO en zijn of haar finance team op vlak van people (consulting & recruitment), training & coaching en processen & systemen. Als recruitment partner zorgt Ufinity voor zowel tijdelijke vervangingen als permanente versterking op de financiële afdeling, via project consulting en werving & selectie. Daarnaast organiseert Ufinity ook trainingen & coachings voor finance professionals, zowel incompany als via open groepstrainingen, en helpt het ieder finance team in functie van optimalisatie & automatisatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel

Luitenant Lippenslaan 66

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen