Gratis

Online Webinar: Jitske Kramer

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online Webinar: Jitske Kramer - Welzijn en verbinding tijdens een pandemie met hybride werken

Over dit evenement

Voor de 9e editie van de Happiness@Work Webinar series, wisten we voor jullie een grote vis aan de haak te slaan: Jitske Kramer is een absolute topper, en met haar thema ‘verbindend leiderschap’ in Nederland zowat de populairste spreekster van het moment.

Daar waar in maart 800(!) deelnemers bijna 300€ neertelden om haar online aan het werk te zien, stellen we Jitske nu exclusief voor aan onze Happiness@Work community in België en Nederland.

Jitske Kramer is ‘corporate antropoloog’. Ze reist de wereld rond om te leren van sjamanen, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Jitske vertaalt deze kennis naar de westerse wereld van samenwerken en leiderschap om zo de slagkracht en resultaten van organisaties te verbeteren … en de wereld gewoon een beetje mooier te maken. Zo werd ze Nederlands ‘Trainer van het jaar’ in 2013.

Jitske is auteur van meerdere besteller boeken: Managing Cultural Dynamics, Deep Democracy, The Corporate Tribe (Management Boek van het jaar in 2016), Building Tribes en ‘Werk heeft het gebouw verlaten’. In 2019 deelde ze het podium met Simon Sinek tijdens het seminar ‘purpose driven leadership’.

Tijdens het interview van 25 juni, gaan we verder in op de thema’s:

  • Cultuurschok. Corona heeft vele werkprocessen grondig door elkaar gegooid. Welke elementen in de huidige cultuurschok zijn tijdelijk en welke zijn blijvend? Gaat het om een crisis of om een transformatie
  • Hybride werken. Wat is de impact van locatie- en tijdonafhankelijk werken voor processen die voorheen gelinkt werden aan het klassieke kantoorgebouw en bijhorende werkuren? Wat betekent deze wijziging voor: besluitvorming, hiërarchie, conflicten en communicatie
  • Digitaal menselijk leiderschap. Hoe breng je warmte en verbinding in online meetings? Hoe zorg je voor het welzijn en betrokkenheid van medewerkers en collega’s? Hoe voer je ook de lastige gesprekken online?
  • Omgaan met veranderingen. Welke leiderschapsstijl past best bij veranderingen ? Hoe help je mensen om het enorme verandertempo aan te kunnen? Is er nog ruimte voor nieuwe ideeën/innovaties? Hoe ga je daar zelf mee om?

Mis deze unieke gelegenheid niet!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Happiness@Work

Organisator van Online Webinar: Jitske Kramer

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen