Gratis

Online Webinar: Anouk Lagae (CEO Accent Jobs)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online Webinar: Anouk Lagae (CEO Accent Jobs): Het geheim van Accent Jobs - hoe word je beste werkgever van het jaar?

Over dit evenement

Anouk Lagae studeerde in 1998 af als Master in Commerce & Engineering aan de Solvay Business School. Haar professionele carrière begon ze bij Unilever en daarna werkte ze meer dan 10 jaar bij Coca-Cola, waarvan bijna 8 jaar in het buitenland (Londen en Sydney).

Haar belangrijkste focus lag op merkenstrategie, innovatie en algemeen management.

Na haar terugkeer naar België vervoegde ze, als eerste vrouwelijke manager, Duvel Moortgat, de befaamde brouwerijgroep. Als Chief Marketing Officer werd ze er in 2015 tot ‘Marketeer Of the Year’ bekroond. Later werd ze President Core Europe, verantwoordelijk voor het algemeen management van alle Europese kernlanden.

Haar voortdurend streven om mensen op de eerste plaats te zetten en hun volle potentieel te ontluiken, bracht Anouk bij uitzend/selectiebedrijf Accent Jobs, waar ze thans CEO is en een voorbeeld tracht te zijn voor haar ca. 1100 medewerkers.

Anouk is ervan overtuigd dat een bedrijf (welvaart) pas volop floreert wanneer medewerkers zich echt goed voelen (welzijn) en de juiste, veilige werkomgeving geboden wordt.

Accent’s aanhoudende inspanningen richting werkgeluk werden recentelijk dan ook beloond. Voor het eerst sleepte Accent immers de award ‘Great Place to Work’ voor grote organisaties in de wacht.

Anouk spreekt 5 talen, heeft een passie voor gezonde voeding en volgde zo o.a. een opleiding in traditionele Chinese geneeskunde. Ze houdt van moderne kunst, zeilen, snowboarden, yoga, de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en andere culturen ontdekken.

Ontdek waarom Anouk als CEO werkgeluk als een topprioriteit stelt, hoe Accent dat vertaalt in het dagdagelijkse beleid, en welke inzichten en voordelen die aanpak teweegbrengt.

Een persoonlijk/praktisch verhaal van een duizendpoot-CEO met als ‘main drive’: werkgeluk!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Happiness@Work

Organisator van Online Webinar: Anouk Lagae (CEO Accent Jobs)

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen