Gratis

Online Webinar: Ann De Bisschop

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online Webinar: Ann De Bisschop - Wellbeing = Profit

Over dit evenement

Voor de 8e editie van onze Happiness@Work Webinar Series wisten we Vlaanderens meest gevraagde Wellbeing expert, Ann De Bisschop te strikken voor een exclusief live interview op vrijdag 21 mei om 11u.

Uit meerdere recente HR bevragingen, blijkt wellbeing momenteel de absolute topprioriteit voor organisaties en hun medewerkers te zijn. Ann vertaalt net die behoefte in tastbare tips en sterke eye-openers. Recentelijk deed ze dat voor o.a. Proximus, KBC, Coca Cola, Belfius, Agfa, Atlas Copco, NMBS, Euroclear, SD Worx,…   

Ann werkte meer dan 25 jaar bij mediabedrijven en bekleedde verschillende managementfuncties. Nadat ze eerst verkoopdirecteur was, werd ze later radiodirecteur om uiteindelijk directeur welzijn voor de hele mediagroep te worden. Als geen ander beseft ze dat het werkklimaat en het werkritme een hoge tol kunnen eisen.

Het is Ann’s diepe overtuiging dat medewerkers het belangrijkste kapitaal binnen een bedrijf zijn. Daarom is investeren in het welzijn van medewerkers niet zo'n overbodige luxe, maar een cruciale troef om het nieuwe HR-tijdperk in te gaan. Human Capital & Wellbeing hebben nog nooit zo hoog op de agenda gestaan

Een organisatie met een proactief en gewetensvol welzijnsbeleid gebaseerd op mentaal evenwicht, lichamelijke gezondheid, sociaal contact en empathisch leiderschap, geraakt ver.

Investeren in het welzijn van medewerkers is echter een gedeelde verantwoordelijkheid: zo definieert Ann drie cruciale rollen om effectief te zijn:

  • De rol van het bedrijf om voor zijn medewerkers te zorgen
  • De rol van de leider als motivator en inspirator
  • De rol van de ‘zelf zorgzame' medewerker

Een toekomstbestendige organisatie is er een waar een blije cultuur, een inspirerende omgeving en motiverend leiderschap hand in hand gaan.

Ann bracht onlangs haar 2e boek uit: "Wellbeing = winst”, een bundeling van praktische knowhow , die ze in de loop der jaren opdeed, en die leidt tot gezonde, gelukkige en gemotiveerde medewerkers.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen