Uitverkocht

ONE TIME ONLY - bloomon workshop kerstkrans maken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MMousse - a downtown canal house

8 Krom Boomssloot

1011 GV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het is weer die tijd van het jaar: het wordt vroeg donker, de verwarming mag omhoog en de kaarsjes kunnen weer aan, ben jij al klaar voor de feestdagen? Bloemen mogen uiteraard niet ontbreken in jouw kerstinterieur. Creëer het echte kerstgevoel in huis met een luxe bloemenkrans. En ja, die kan jij zelf maken!

Op zondag 16 december organiseren wij een eenmalige en exclusieve workshop in hartje Amsterdam. Dit jaar gaan we voor een rijk gevulde krans met bloemen in warme tinten. Maak onder begeleiding van onze bloemstylist een echte eyecatcher voor op de dinertafel! Je leert alles over de bloemen die we gebruiken onder het genot van een hapje en een drankje. Je gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis, want de kerstkrans mag je na afloop meenemen. Psst, we spelen zelf een beetje voor Kerstman en hebben een heel goedgevulde goodiebag voor je klaarstaan.

Wil je jouw kerstinterieur echt helemaal af maken? Dan mag onze gloednieuwe keramische vaas ook niet ontbreken op jouw kersttafel. Met een deluxe ticket krijg je niet alleen toegang tot de workshop maar brengen we je ook onze nieuwste vazencollectie aanwinst. Alleen bij dit evenement met 5.- korting!

  • Wanneer: zondag 16 december

  • Waar: MMouse, A downtown canal house - Krom Boomssloot 8hs, 1011GV Amsterdam.

  • Hoe laat: 10:30 - 13:00 uur of 14:30 uur - 17:00 uur

  • Ticket: € 60,- per persoon

  • Deluxe Ticket: € 75,- per persoon incl. medium keramische vaas

Routebeschrijving:
De locatie is 2 minuten lopen vanaf metrohalte Nieuwmarkt, uitgang Koningsstraat. Of 10 minuten vanaf Amsterdam CS. Je kunt parkeren in omliggende straten of parkeergarages. Tip: Parkeergarage Oosterdok heeft erg voordelige parkeertarieven wanneer je 5 uur of langer parkeert.

Heb je vragen?
Mail ons op service@bloomon.nl of bel ons: 085 888 4404
En vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook!

Let op, de krans op de afbeelding is een stukje groter dan de krans die we tijdens de workshop zullen maken. Ook zullen we gebruik maken van andere bloemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MMousse - a downtown canal house

8 Krom Boomssloot

1011 GV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen