Novum Fortuna
Event Information
About this event
Dat is wat wij, de studenten van LoReCa van plan zijn aan onze gasten te bezorgen.
LoReCa staat voor Logies –, Restaurant – en Cateringmanagement. Deze opleiding bereidt jonge gasten zoals wij, voor op een managementfunctie in een LoReCa zaak. We leren alles over hoe we een succesvolle zaak kunnen runnen, maar ook hoe we een succesvolle zaak onderhouden. Deze 2-jarige opleiding kan je volgen in de Hogeschool Vives te Brugge en is de perfecte start om je eigen LoReCa zaak te beginnen.
De afgelopen 2 jaar waren topchefs uit België verplicht om in kartonnen dozen te koken. Hierdoor konden de chefs hun creativiteit en passie niet volledig benutten. Enkele topchefs slaan nu de handen in elkaar om het beste uit kwaliteitsproducten te halen. Deze gerechten worden op dit evenementt aan de mensen voorgesteld met een internationaal verhaal. Nu is de tijd aangebroken om die passie en creativiteit weer naar boven te halen en de mensen de betekenis van fine dining en gastronomie te laten zien.
Door de samenwerking tussen de studenten van LoReCa en deze topchefs uit België, kunnen wij U een onvergetelijke avond en de beste gastronomische ervaring aanbieden.
Dit is het Novum Fortuna dinermenu, zorgvuldig opgesteld door de studenten en 5 chefs:
- De Pastorie/ Carl Wens
- Maison D/ Didier Bourdeaux
- Frans Saint Germain
- Pegasus/ Bert Recour
- Caillou/ Sander Van De Walle
Hapjes
Profiterolles met Brie, Gerookte Zalm, Mayonaise van Dille
Ragout van Kikkerbil en Escargots, Groene Kruiden
Bressekip, Espuma van Aardappel, Perigordine, Truffel
Koud Voorgerecht
Gemarineerde Schelvis met Gerookte Paling, Dashi, Koolrabi en Bloemkool
Warm Voorgerecht
Kabeljauwhaasje met Schelpjes Uit De Noordzee
Hoofdgerecht
Osso Bucco | Ravioli van Buffelmozzarella | Groentensalsa | Jus van Koningskruid
Dessert
Creme Catalana met Garnituren van Sinaas, Kaneel en Espuma van Softijs
Voor meer info kunt u ook altijd surfen naar onze website/facebookpagina.
https://www.facebook.com/novumfortuna/?ref=page_internal
https://novumfortuna-6.webnode.com/
Gelieve allergenen op voorhand door te geven.
Als u vragen heeft, kan u altijd contact opnemen met Victor Darthet: +32 468 20 24 60