Gratis

NIEUWBOUWZONDAG PROJECT DIEPENDAEL

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

't Plein 1

1 't Plein

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom ons project Diependael ontdekken tijdens Nieuwbouwzondag!

Over dit evenement

Op zoek naar een luxueus appartement op een idyllische locatie aan de Binnendijle? Dan zal u zich snel thuis voelen in een van de prachtige appartementen van project Diependael. Deze residentie combineert water, rust, ruimte en luxe in hartje Mechelen en geeft zowel uit op het Dijlepad als op ’t Plein.

De voormalige dansschool Diependael wordt kortelings omgevormd tot 11 luxueuze appartementen met 2 tot 3 slaapkamers, dit gesitueerd langs het water waarmee het in dialoog gaat. Allemaal hebben ze een mooie buitenruimte met zicht op het water en de Sint-Romboutstoren, of op het gezellige binnenplein. Wagens en fietsen vinden via de autolift hun onderkomen in de ondergrondse parking waar ook een extra berging komt.

Alle woongelegenheden worden gebouwd met de grootste zorg; En met oog voor kwaliteit en energiezuinigheid. Zo worden alle appartementen bijna-energieneutraal gebouwd, volgens de BEN-30 normen. Zo bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing

Met de Grote Markt, Sint-Romboutstoren, Vismarkt, station en Bruul op wandelafstand, vormt Diependael de ideale uitvalsbasis voor wie wil genieten van rust en luxe in de bruisende binnenstad!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)!

Kan u niet wachten tot 24/10?

Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan onmiddellijk hier in.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

't Plein 1

1 't Plein

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Organisator Malines Group

Organisator van NIEUWBOUWZONDAG PROJECT DIEPENDAEL

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen