Gratis

NIEUWBOUWZONDAG PROJECT AUWEGHEM

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kapelleblokstraat 2

2 Kapelleblokstraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom ons project Auweghem ontdekken tijdens Nieuwbouwzondag!

Over dit evenement

Welkom op residentie Auweghem, een prestigieus nieuwbouwproject gerealiseerd op een boogscheut van het bruisende centrum van Mechelen. Wie de rust van een groene omgeving en de nabijheid van de stad wil combineren, voelt zich hier meteen thuis.

Dit BEN-30 project bestaat uit 25 luxueuze appartementen en 17 woningen verdeeld over zes aparte gebouwen die elk hun eigen karakter en afwerking hebben toegewezen gekregen. Bovendien zorgt de doordachte inplanting rondom de centrale tuin en leefstraat voor een prachtig uitzicht met een perfecte zonoriëntatie. Uw fiets en uw wagen vinden een veilig onderkomen in de ondergrondse fietsenstalling en parkeergarage.

Het fiets- en wandelpad langs de Auweghemvaart brengt je zo naar de binnenstad en het station. Bovendien is er de connectie met talrijke idyllische fietsroutes, ideaal om de streek te leren kennen. Auweghem ligt ook perfect tussen Antwerpen en Brussel, in de directe nabijheid van de belangrijkste invalswegen.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)!

Op 25/04 ontvangen we u graag ter plaatste om al uw vragen te beantwoorden.

Kan u niet wachten tot 25/04?

Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan onmiddellijk hier in.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kapelleblokstraat 2

2 Kapelleblokstraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen