Evenementdetails

Locatie

Locatie

GC Den Dries

Kerkhofstraat 37

2470 Retie

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Neetwave komt dit jaar in een exclusieve 'bubbel-editie'. Op de affiche, twee superbands van eigen, Vlaamse bodem: Red Zebra & Skemer!

Over dit evenement

Goed nieuws! Ons Neetwave festivalletje kan doorgaan. Dankzij de medewerking van het gemeentebestuur kan dit event corona-veilig plaatsvinden in GC Den Dries op zaterdag 24 oktober 2020. Op het programma twee bands van eigen, Vlaamse bodem: Red Zebra & Skemer. Gezien het beperkt aantal toeschouwers wordt het een exclusief gebeuren.Genieten van de optredens kan in bubbels van vier, zittend aan een tafeltje. Mondmasker is verplicht bij verplaatsingen en wanneer de band speelt.

De avondshow is uitverkocht, maar er zopas werd een extra namiddag show aangekondigd. Hoofdschotel van de affiche is de Belgische Belpop-legende Red Zebra

Deze olijke bende rond spil- en punkfiguur Peter Slabbynck weet als geen ander hoe het kot in vuur en vlam te zetten. Buiten de internationale culthit ‘I can’t live in a living room’ kan je een spervuur aan rechttoe rechtaan punksalvo’s en klinklare nonsens verwachten. Steevast duikt ook de sublieme cover ‘The Winning’ van hun grote voorbeeld ‘The Sound’ op in hun setlist. Kiekevel gegrandeerd. Red Zebra viert dit jaar haar 40-jarige bestaan. We weten bij Dark Balloon ondertussen hoe we zoiets moeten vieren: De oven voor een exclusieve vlaai staat alvast op voorverwarmen!

Nog meer spannends wordt geserveerd door een tweede band van Belgische bodem: Skemer, Westvlaams en Afrikaans voor ‘schemer’, de beloftevolle nieuwe band van model Kim Peers en Amenra-gitarist Mathieu Vandekerckhove. Een trip van donkere wave, filmische gitaren, een sexy vrouwenstem, ijle synths. Chanteuse en tekstschrijfster bij Skemer is Kim Peers: übersexy, elegant en gedistingeerd. Misschien ken je haar van de cover van Vogue. Internationaal topmodel. Uitstraling. Met Benevolence hebben ze een topplaat onder de arm.

Genieten van deze bands kan in bubbels van vier personen, zittend aan een tafel. Deze opstelling laat voldoende afstand toe en looplijnen in één richting zorgen voor een vlotte doorstroming. Mondmasker is verplicht bij verplaatsingen in de zaal en eveneens wanneer de bands spelen. Drank kan besteld worden via een qr-code (plakt op de tafel) en elektronische betaling waarna onze vriendelijke obers de bestelling in jullie bubbel binnen steken.

We hebben 25 tickets voor vier personen in de aanbieding. Deze kosten 105€ per stuk incl alle onkosten. Er is enkel voorverkoop.

Wacht niet te lang, want het kan snel gaan nu we nog eens buiten kunnen …

Delen met vrienden

Locatie

GC Den Dries

Kerkhofstraat 37

2470 Retie

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen