20 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Killy Pong Tafeltennis

72 Statielei

2640 Mortsel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Weet jij veel over muziek? Heeft de radio geen geheimen voor jou? Ben je eerder het klassieke type of ga je voor het Eurovisiesongfestival?

Over dit evenement

👉🏻 Op 21 november 2020 organiseert One Of A Kind Events in samenwerking met Killypong de eerste editie van de Killypong Muziekquiz.

👉🏻 De quiz wordt een coronaproof editie waarbij je een eigen laptop of tablet dient mee te brengen zodat je de antwoorden kan insturen. Indien je dit niet ter beschikking hebt, maar je wilt graag komen naar de quiz, aarzel niet om ons een berichtje te sturen. Zo kunnen we de beste oplossing voor jou & jouw team bespreken!

👉🏻 Heb je nog vragen over de quiz of over de covid maatregelen aarzel niet om ons te contacteren via info@oneofakind-events.be

👉🏻 De deuren gaan open om 18:00 en de eerste vraag wordt gesteld om 19:00.

👉🏻 We spelen 6 rondes en een bonusronde van telkens 15 vragen en er zullen ook rondes zijn om de pauze op te vullen. Zet je schrap voor de allerleukste muziekquiz van het jaar. Zorg voor een goed opgewarmde stem want als je het meezingen echt niet kan tegenhouden, houden wij jou ook niet tegen!

Hopelijk zien we jou en jouw team daar!

🍀 Heel veel succes! 🍀

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Killy Pong Tafeltennis

72 Statielei

2640 Mortsel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen