22,17 € – 64,10 €

MUZIEKDOZEN - CURATED BY EPPO JANSSEN

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ambiorixkazerne

Blaarstraat 99

3700 Tongeren

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
MUZIEKDOZEN CURATED BY EPPO JANSSEN

Over dit evenement

Jef Neve Hanne Roos + Illuminine + Merope + Will Samson & Beatrijs De Klerck + Ben Bertrand

Eppo Janssen:

"De laatste maanden hebben we weer geleerd wat wankelen is. De wereld uit balans. En ondanks alle menselijk leed heeft het ons toch ook op een andere manier doen kijken en voelen. Dat leek op zich een grandioos probleem, maar als je het toelaat opent het ook geweldig veel nieuwe inzichten.

Als programmator - in mijn geval van Pukkelpop en het radioprogramma Duyster - ben je steeds bezig met een ingewikkelde evenwichtsoefening en na een tijd je voelt ook deze vertrouwd aan. Dat brengt rust.

Tot je festival niet kan plaatsvinden. Dan belt B-Classic de semi-werkloze programmator met de vraag of je samen met enkele fijne zielen curator wil zijn van een avond rond klassieke muziek. Zie me daar plots staan wankelen op de balk. Tot je dieper graaft en je je gelukkig mag prijzen dat je je in zoveel schoonheid mag verliezen.

In mijn zoektocht probeer ik her en der linken met het festival, maar ook met mijn Studio Brussel-programma Duyster te leggen. Maar evenzeer laat ik me verrassen door jong talent dat op mijn pad komt."

COMBITICKETS voor de 4 zaterdagavonden (5, 12, 19 en 26 september) HIER verkrijgbaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ambiorixkazerne

Blaarstraat 99

3700 Tongeren

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen