€12

Moonboat + His Trust Fund + Dries

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Het Bos

5-7 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Event description
Moonboat // His Trust Fund // Dries + afterparty met DJ mp3s

About this Event

MOONBOAT

Michaël Lamiroy brengt met zijn soloproject Moonboat melancholische indiepop. Live wordt onze Michaël bijgestaan door Thomas Jillings, Laurens Dierickx (Hammond, Piano), Sep François, Gerben Brys en de onvermijdelijk Alfredo Bravo.

HIS TRUST FUND

"Singer-songwriter Philippe François weet dat het hoogste goed van de mens het kapitaal van het hart is. Zoals alle grootmeesters van het lied put hij uit eigen ervaringen om de wereld om hem heen naar zijn hand te zetten. His Trust Fund is de cocon die hij om zijn liederen gesponnen heeft. Ze strooien zoete vrouwenstemmen, tapijten van delicaat verweven gitaartokkels en een opmerkelijke ritmische ruggengraat van contrabas en diverse percussie.

DRIES

"Songschrijver en zanger Dries Bongaerts brengt intieme indiefolk onder de naam 'Dries'. Vergezeld van gitaar en mondharmonica brengt hij je van de ene emotie naar de andere. Met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder hoor je zijn rijpe stem met tomeloze strijdvaardigheid het kleine en het grote leven bezingen.

napartijtje: DJmp3s

Het koningskind Dries Laheye (STUFF, Hoera., Brazzaville, etc..) legt even zijn bas aan de kant om u met mp3tjes aan het dansen te brengen.

Share with friends

Date and Time

Location

Het Bos

5-7 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved