€195

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Living Lei

Lei 15

3000 Leuven

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Masterclass Intuïtief Coachen

About this Event

Masterclass Intuïtief Coachen

Op 28 augustus leidt Sander van Eekelen ons binnen in de wereld van Intuïtief Coachen. Intuïtief Coachen biedt je kaders en concrete handvatten om voorbij het verhaal van je coachee direct naar de kern te gaan. Het leert je vanuit vertrouwen het potentieel in een situatie te ontdekken en van daaruit betekenisvolle stappen te ondernemen. De methodiek is gebaseerd op Transformational Presence, een coach- en leiderschapsbenadering ontwikkeld door Alan Seale.

Onder meer deze vragen komen aan bod:

• Hoe kun je jouw coachee niet alleen vanuit zijn of haar hoofd laat spreken, maar ook vanuit een diepere intuïtie en innerlijk weten?

• Wat als het idee ‘alles is energie in beweging’ een praktische ervaring wordt?

• Welk effect zou het voor je hebben als je jouw eigen intuïtieve vermogens versterkt en deze met meer zelfvertrouwen en durf inzet in je coach praktijk?

Tijdens deze masterclass van één dag laat Sander jou de 'four levels of engagement' en ook de verticale en horizontale benadering in coaching beleven. Zo ervaar je zelf de snelheid, de kracht en de diepgang van Intuïtief Coachen aan de hand van eenvoudige modellen. Via een ‘live’ demo-coaching laat hij zien hoe intuïtief coachen in zijn werk gaat en ga je ook zelf met enkele methodieken aan de slag. Je ontdekt dat Intuïtief Coachen helemaal niet zweverig hoeft te zijn maar coachees juist helpt om zich te verbinden met diepere wijsheden in zichzelf én hen tegelijk uitnodigt om in de actie te gaan.

Praktisch: 

Het standaard tarief voor deze verdiepende Masterclass Intuïtief Coachen is195€. Echter, we bieden een Early Bird aan voor 175€ en is beschikbaar t.e.m. 21 juli. Dit is inclusief:

  • Sanders' pas verschenen boek "In 10 stappen Intuïtief Coachen. Bereik impactvolle resultaten vanuit rust en zelfvertrouwen."
  • De toolkit die bij het boek hoort met daarin coachoefeningen, geleide meditaties, visualisaties en werkbladen met allerlei opdrachten.
  • biologische lunch, koffie, thee en versnaperingen.

Opgelet: er zijn slechts 22 beschikbare plaatsen!

De deuren van deze Coach Café Masterclass openen om 9u. Tijd om toe te komen, iets te drinken en je te verbinden met de andere deelnemers. De workshop zelf loopt van 9u30 tot 17u. Nadien is er uiteraard nog ruimte om na te praten.

Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer of de fiets.

Fiets: er is een gratis fietsenstalling in de garage van Living Lei (deze garage is naast de toegangsdeur). 

Trein: Vanaf het station is het 18' wandelen vanuit Leuven station (of neem je een bus naar het centrum). 

Auto: als je toch met de auto moet komen, dan kan je parkeren op de publieke betaalparkings in de buurt: 

- Sint-Jacobs (7’ wandelen), - Minckelersparking (10’ )  - Ladeuze (10’) of Engels Plein (Vaartkom 10’). Zie dit kaartje vanuit Sint-Jacobs.

Over de trainer: 

Sander van Eekelen is een ervaren transformationeel leiderschapscoach en facilitator. Zijn expertise richt zich op heelheid in individuen, teams en organisaties en het creëren van bewust leiderschap in organisaties. Met een achtergrond als sociaal-psycholoog en ruim 15 jaar ervaring in profit en not-for-profit organisaties in diverse advies- en leidinggevende rollen verstaat hij de kunst om écht aan te sluiten bij wat er bij mensen en teams leeft. Zijn levensdoel is om mensen op een kernachtige en speelse manier in staat te stellen de meest volledige versie van zichzelf te worden.

Sander is gecertificeerd Transformational Presence Coach en één van de 4 mensen wereldwijd die persoonlijk gementord worden door grondlegger Alan Seale (U.S.A.) om zijn ‘signature’ programma’s te leiden. Onder het label ‘ShiftsHappen’ verzorgt hij workshops en opleidingen in Intuïtief Coachen en Transformational Presence. Hij wordt omschreven als vriendelijk, warm, transparant, scherp en nieuwsgierig.

Coachen gaat voor Sander verder dan een mentale uitwisseling van ideeën en gedachten. Het is zijn intentie om mensen via Intuïtief Coachen te brengen tot een grotere heelheid, een diepere connectie met zichzelf en een meer volledige acceptatie van al wat is. Zo helpt hij hen hun zelf-regie en persoonlijk leiderschap te vergroten.

Meer informatie over Sander vind je via www.shiftshappen.nl en Academy of Life

Onlangs kwam zijn eerste boek uit: ‘In 10 stappen Intuïtief Coachen. Bereik impactvolle resultaten vanuit rust en zelfvertrouwen. (*)

(*) Dit boek zit mee in de prijs en je krijgt een gesigneerde versie tijdens de Masterclass!

Share with friends

Date and Time

Location

Living Lei

Lei 15

3000 Leuven

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved