€32.65
LenteBosbad

LenteBosbad

Actions and Detail Panel

€32.65

Event Information

Share this event

Date and time

Refund policy

Refund policy

No Refunds

Event description
Ben jij klaar om al jouw zintuigen te laten ontwaken door te verstillen, vertragen, verbinden en verwonderen in het bos?

About this event

Laat jij je ook meenemen tijdens het ochtendgloren in de natuur? Ben jij klaar om al jouw zintuigen te laten ontwaken door te verstillen, vertragen, verbinden en verwonderen in het bos?

Schrijf je nu in en geef je over aan alle facetten die dit prachtige bos ons te bieden heeft.

Ik creëer een veilige omgeving zodat je enkel met jezelf en het bos rekening hoeft te houden, ik hou de tijd en in de gaten, zodat je al de rest los kan laten, ik begeleid jou doorheen de verschillende uitnodigingen onderweg op de uitgestippelde een route uit.

Wat is Bosbaden precies?

Het is al langer bekend dat er een verband is tussen onze gezondheid en de tijd die we buiten in de natuur doorbrengen. Maar sinds kort past de medische wereld deze kennis ook toe in de praktijk: in Japan schrijven dokters steeds vaker een sessie “bosbaden” voor om stress te verminderen en je geest te helpen ontspannen.

Bosbaden, een trend uit Japan:

Shinrin yoku, het Japanse woord voor “bosbaden”, kan je letterlijk vertalen als “jezelf onderdompelen in het bos”. Het heeft niets te maken met bewegen of sporten: het enige wat je hoeft te doen, is naar het bos trekken en de sfeer van de natuur opsnuiven.

Een versnapering en drankje zijn voorzien als afsluiter.

Voorzie aangepaste wandelkledij en een (yoga)matje aub. (en evt extra water)

Share with friends

Refund policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved