14 €

KulturBARbaar #2 Night of The Pawlowski Syndrome - DJ Platenbak

Venster Acties en details

14 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zomerdorp Moen

Sportstraat

Moen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Tijd voor muziek! Mauro Pawlowski en DJ Platenbak in onze gezellige pop-up zomerbar. Beperkt aantal tickets voor dit coronaproof concert.

Over dit evenement

Mauro Pawlowski (beter gekend als Mauro) is een muzikale kameleon die in verschillende gedaantes ronddwaalt. Je vraagt je steevast af wat er in het hoofd omgaat van de creatieve Pools/Italiaanse Limburger. Mauro stond mee aan de wieg en was de bezieler van cultband Evil Superstars. Daarna richtte hij nog elvendertig (we zijn de tel al lang kwijt) andere bands op waarvan Mauro & the Grooms, Gruppo Di Pawlowski en zijn alter ego Maurits Pauwels wellicht de bekendste zijn. Ondertussen speelde de sympathieke man ook nog 12 jaar bij dEUS. In november brengt Mauro na bijna 20 jaar nog eens een soloplaat uit. De eerste single Always Someone werd door de muziekpers alvast heel enthousiast onthaalt. Onder het mom van Night of the Pawlowski Syndrome brengt hij solo een greep uit zijn rijk gevulde discografie . Vooraf weet je nooit welke richting het zal uitgaan bij de creatieve duizendpoot, maar dat het spannend, eclectisch en inspirerend zal zijn, staat buiten kijf!

Dj Platenbak: het alterego van Pieterjan Bulteel brengt een eclectische mix van funk tot indie, van postpunk tot jazz. In zijn bakken vol zwart goud fijn werk van Radiohead tot Curtis Mayfield, van Shame tot Kendrick Lamar. Net als Mauro mogen we hier gewag maken van een muzikale veelvraat die niet vies is van een (zij)sprong in het onbekende.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zomerdorp Moen

Sportstraat

Moen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator KulturoM vzw

Organisator van KulturBARbaar #2 Night of The Pawlowski Syndrome - DJ Platenbak

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen