5 € – 7 €

KRANKK - BERRY - ROEDEL

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pilar

Triomflaan

entrance 6

Brussel VUB (Building Y)

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
een spannend programma vol jong, te ontdekken talent

Over dit evenement

KRANKk

KRANKk katapulteer je rechtstreeks terug naar de beginjaren van WARP records (Aphex Twin, Autechre). Het Belgische trio bestaande uit Thomas Geysen (drums), Aram Abgaryan (keys) en Willem Heylen (gitaar) brengen een zeer spannende, eigen livevariant van Engelse Grime & UK Garage. Apocalyptische en donkere elektrobeats versmelt KRANKk met speedy raps van befaamde guests & MC’s zoals Miss Angel en Blu Samu naast andere woeste wolven van de Belgische urban scene. Binnenkort verschijnt hun nieuwe plaat ‘DARK’. Daarin graaft het trio nog dieper en gaan ze samenwerking aan met niemand minder dan David Ngyah, Manga Saint Hilaire, Coco and Tsar B. Dansbaar, prikkelend en bovenal supervirtuoos!

BERRY

Brussels finest en een van de keyspelers binnen de rapscene. BERRY maakt onder andere deel uit van BERRYKRIMI, is lid van de Six O'Clock Gang (Phasm, Lord Gasmique) en hoorde je ongetwijfeld al op Zwangere Guy’s track ‘Brede Jongens’. Zelf dropte hij in 2019 ook een zinderende eigen LP ‘Breed & Boos’ die zeker de moeite waard is om eens te checken. BERRY's diepe rapstem laat je zeker niet onbewogen.

ROEDEL

Bende jonge honden uit Antwerpen die laat zien dat het geheel groter is dan de som der delen. Met Luie Louis, Mitxelena, Rikky Rozay, Brakka Briesje, tusais en Stef in de kennel, besloten ze hun krachten samen te bundelen. Op debuutalbum Hondsdolheid zijn de beats chill en schaduwrijk, met wortels tot diep in de nineties. Het vervolg zal niet lang meer op zich laten wachten. Dat het potten zal breken, staat nu al vast.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pilar

Triomflaan

entrance 6

Brussel VUB (Building Y)

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen