16,59 € – 250 €

Klimakkers Bootcamp & Netwerkevent 2021

Venster Acties en details

Vanaf 16,59 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Organisaties en overheden kunnen een projectvoorstel indien en worden uitgenodigd op het netwerkevent van 7 maart.

Over dit evenement

Het Klimakkers Bootcamp 2021 brengt tussen 5 en 8 maart een groep van 30 gemotiveerde jongeren samen om te werken aan concrete toekomstgerichte projecten uit het Pajottenland & Zennevallei. 

Organisaties en overheden werkzaam in het Pajottenland & Zennevallei krijgen de kans om kennis te maken met de Klimakkers en een duurzame vraagstelling uit hun eigen organisatie voor te stellen. Aan de hand vakkundige methodieken en met behulp van professionale ondersteuning gaan we aan de slag met een aantal van deze voorstellen om concrete adviezen en acties te formuleren. Het netwerkevent op de derde dag (7 maart) versterkt de samenwerking tussen de jongeren en andere duurzame organisaties uit het Pajottenland & Zennevallei.  

Iedereen kan deelnemen aan het Klimakkers Bootcamp: 

Ik ben een organisatie? Kies voor een "support"of "ambassadeur" ticket. Met deze tickets steun je als organisatie het Klimakkers Bootcamp door een probleemstelling of vraagstuk vanuit je eigen organisatie voor te stellen. Je wordt daarnaast met 2 personen uitgenodigd voor het netwerkevent op 7 maart. We publiceren graag het logo van je organisatie op onze website en sociale media. Als ambassadeur krijg je bovenop de 2 toegangsticketten ook een standje op ons netwerkevent om je organisatie extra in de kijker te zetten. We leggen alles nog eens kort uit via deze introductievideo.

Ik ben een overheid? Kies voor een dagticket. Met dit ticket ben je van harte welkom op het netwerkevent op 7 maart. De deelname aan het Bootcamp, en het voorstel voor een probleemstelling of vraagstuk, is voor overheden gratis. Nog niet uitgenodigd? Stuur een mail naar info@klimakkers.be. We leggen alles nog eens kort uit via deze introductievideo.

Ik ben een geïnteresseerde? Kies voor een dagticket. Met dit ticket ben je van harte welkom op het netwerkevent op 7 maart.  

Voor vragen, opmerkingen of mogelijke samenwerkingen, neem contact op via info@klimakkers.be of 0484773247.

Meer informatie over het Bootcamp van Klimakkers vind je terug via: www.klimakkers.be 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen