Gratis

Klimaatparlement 2021 - Pitchers

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Antwerpen

TBD

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 29 oktober 2021 vindt de tweede editie van het Klimaatparlement plaats. Pitch jouw duurzaam idee of project voor ondernemend Vlaanderen!

Over dit evenement

KLIMAATPARLEMENT 2021

Je kennis delen met de nieuwe generatie, is een waardevol iets als leider. Zeker in tijden als vandaag, wanneer je als onderneming wendbaar moet zijn met alle obstakels dat onze huidige leefwereld met zich meebrengt. Een van de grootste, de klimaatcrisis.

WAAROM HET KLIMAATPARLEMENT

Vandaag de dag zien we dat er een overvloed is aan impactmakers met innovatieve, interessante ideeën om een antwoord te bieden op een van de deelvragen van het klimaatvraagstuk. Jammer genoeg speelt het gebrek aan kennis over commercialisering en economie en regelmatig parten. Om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst, organiseren we dit jaar weer een nieuwe editie van Het Klimaat Parlement en jouw deelname is een uiterste meerwaarde.

PITCH JOUW PROJECT

Tijdens het Klimaatparlement krijgen 6 ecologisch gedreven ondernemingen de kans om hun oplossing te delen met ondernemend Vlaanderen. Maak ten volle gebruik van de ervaring, kennis en inzichten van bedrijfsleiders uit heel Vlaanderen om jouw idee, project, product of dienst een boost te geven. Schrijf je in voor de pitch, word geselecteerd en inspireer ondernemend Vlaanderen met jouw project!

Het Klimaat parlement brengt gelijkgezinden bij elkaar om ons weer een stapje dichterbij te brengen naar een duurzamere wereld.

Jouw duurzaam project pitchen voor ondernemend Vlaanderen?

  1. Schrijf je dan nu in voor ons event op 19 oktober.
  2. Je hoort van ons of jouw project is geselecteerd
  3. Ben je geselecteerd? Dan pitch jij jouw project voor tal van ondernemers uit heel Vlaanderen?
  4. Ben je niet geselecteerd, niet getreurd. Je kan nog steeds komen netwerken met de aanwezigen tijdens Klimaatparlement 2021

Praktische informatie

  • Locatie: Omgeving Antwerpen (exacte locatie wordt later bekendgemaakt)
  • Tijdstip: To be announced

--

Klimaatparlement bijwonen als bezoeker?

Laat je inspireren door innovatieve en duurzame projecten! Schrijf je in voor het Klimaatparlement. Meer informatie vind je hier.

--

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Antwerpen

TBD

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Organisator The Ecological Entrepreneur

Organisator van Klimaatparlement 2021 - Pitchers

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen