40 €

Kinderworkshop start je eigen bullet journal

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Beleefhoek

19A Jan de Trochstraat

1703 Dilbeek

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat is een bullet journal?

De bullet journal is je leven in een boekje. Een dagboek, creatieve uitlaatklep, studieplanner, …: allemaal netjes verzameld in een notitieboek.

Voor wie is deze workshop?

Voor kinderen vanaf 10 jaar die graag meer willen leren over bullet journaling. Het is een laagdrempelige manier om te leren plannen (ideaal voor studieplanning!), maar ook een manier om hen leren uit te drukken via dagboekpagina’s, trackers, … We gaan ook aan de slag met enkele leuke creatieve technieken en hacks om een bullet journal te versieren.

Ik werkte jarenlang als zorgleerkracht in het kleuter- en lager onderwijs en als opvoedster binnen de bijzondere jeugdzorg en ik ben er van overtuigd dat bullet journaling voor kinderen en jongeren een even grote verrijking kan zijn dan voor volwassenen.

Inbegrepen in de workshop

Begeleiding door bullet journal expert Stephanie Wauters (Miss Pixie), gebruik creatief materiaal, bundel met uitleg, startpakket met o.a. schriftje, water/fruitsap + taart

Over Stephanie

Stephanie Wauters (ofwel Miss Pixie) is een leading lady in de Vlaamse bullet journaling wereld. In 2015 startte ze haar 1e BuJo en amper enkele maanden later startte ze de Belgische Bullet Journal community op Facebook die intussen meer dan 3300 leden telt. Ze is een creatief ondernemer met verschillende projecten in bijberoep en ook nog een voltijdse job als digital content producer. Je kan dus stellen dat ze een echte ervaringsdeskundige is in plannen, organiseren en time-management en deelt die ervaringen en tips met veel enthousiasme tijdens workshops, lezingen en demonstraties.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Beleefhoek

19A Jan de Trochstraat

1703 Dilbeek

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen