Gratis

Keynote | Hoe digitaal is de bank- & verzekeringssector in 2021?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
De bankensector wordt volledig herteld. Waar ligt in de toekomst uw sterkte? Wat zijn de quick wins? Welke digitale stappen neem je?

Over dit evenement

|| BANKING & INSURANCE || Carole waagt zich aan de financiële sector! Marketing wordt in de banken- en verzekeringssector niet altijd even hoog uitgespeeld. We gaan nieuwe cases behandelen en we delen opnieuw graag onze inzichten. Nieuwe tijden vragen nieuwe oplossingen, maar 1st een nieuwe leercurve :

°Waarom is het belangrijk dat je op hoger niveau met marketing aan de slag gaat en stappen neemt?

°Wat kan dit opleveren, nu onmiddellijk en op termijn? Zijn er top voorbeelden?

°Zijn er quick wins die vele bedrijven vandaag toepassen?

De #bankensector en #verzekeringssector voelen de impact van de grotere digitalisering & digitale transformatie. Innovatieve marketing is vaak een graadmeter voor de wil om digitalisatie van een bank in z’n geheel aan te pakken. Met een eigentijdse marketing los je de externe klantencommunicatie en stakeholder-marketing op. Onze actuele cases geven je inspiratie om aan te slag te gaan met enkele vernieuwende marketingacties.

⇢ Hoe goed is uw marketing vandaag? Benieuwd naar jouw plaats in de ranking?⇢ Hoe scoor jij morgen hoger en beter? Schrijf je alvast in voor onze keynote! We hebben ondertussen 19 sectoren en 520 bedrijven onderzocht.

#banking #bank #insurance #unfairindex #unfairadvantage #marketing #strategy #innovativemarketing

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen