Gratis

Jones Live: Pieter en Tine Embrechts

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jones Zomerbar

Turnhoutsebaan

439

2970 Schilde

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Pieter en Tine Embrechts Live @ Jones Zomerbar

Over dit evenement

Broer en zus: ras-performers, begenadigd vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout die een tuin delen. De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal gezien een beetje uit het oog verloren, maar de lockdown bracht daar terug verandering in.

Op verzoek van een vriendin-verpleegster namen ze samen vanuit hun bubbel hoopvolle liedjes op voor mensen die door ziekte aan hun bed gekluisterd waren en geen bezoekers mochten ontvangen. De reacties logen er niet om. Geestig, ontroerend en bezield blijken de stemmen van broer en zus een prachtige blend te hebben. Dat ontging niemand en plots volgde een hele reeks interactieve, online-concerten en een mooie concertreeks op de Zomer van Antwerpen 2020.

Met het muzikale vuur terug aangewakkerd, staan ze samen op het podium met een greep uit Pieters Nederlandstalige repertoire, klassiekers uit Tines Jukebox 2020 en enkele prachtige Engelstalige covers.

Twee stemmen en één gitaar.

Less is more en meer moet dat niet zijn.

U zijt wellekome!

Bubbelticket (4 personen) = € 140 (excl. ticketkosten)


		Afbeelding van Jones Live: Pieter en Tine Embrechts
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jones Zomerbar

Turnhoutsebaan

439

2970 Schilde

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Jones Zomerbar

Organisator van Jones Live: Pieter en Tine Embrechts

J’aime,j’aime,j’aime la vie… J’aime, j’aime l’été,…Hou je net als wij van deze heerlijke woorden?

Natuurlijk!

We luiden de komende tijd in bij Jones foodbar met vreugde en jolijt om al het moois wat je van een lange hete zomer mag verwachten. Verkoelende dranken, zomerse cocktails, swingende vibes, vriendschappen. Zaken die je kan ontdekken en koesteren,bij een stralende zon of wie weet, onder een heldere sterrenhemel. We just love it!

Onze Jones zomerbar wordt het toneel waar je al deze elementen terug vindt in een sfeer ‘à la Provence’ met zijn okergele tonen, lavendel, Zuiderse planten, joie de vivre… Dit decor brengt je helemaal in de stemming om de climax te verhogen waar jij, je vrienden en familie deel van uitmaken. Op naar de overwinning met de rode duivels ‘on big screen’!

En tussendoor? Just relaxing met een open air cinema of meedeinen op de meeslepende tonen van enkele Belgische artiesten. Denk aan een Stan van Samang , Pieter en Tine Embrechts Paul Michiels, Jean Bosco en nog andere muzikale toppertjes. Maar evengoed verwachten we veel van de geselecteerde jonge dj’s die zorgen voor de juiste stemming. Want die zal er zijn, zoveel is zeker.

Hou onze social media zeker in de gaten om er voor te zorgen dat je je ticket tijdig hebt veroverd.

Bij Jones foodbar weet je maar nooit. Misschien toveren we nog wel eens een leuke verrassing uit onze hoge circushoed. Want creatieve ideeën, liefde voor onze gasten, hospitallity, food & friends…

We just love it!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen