Verkoop beëindigd

Jeff Jensen (USA) - Missy Sippy Club Concert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Gepassioneerde blues peformer met gouden vingers

In 2011 verhuisde Jeff naar muzikale broeihaard Memphis (Tennessee), zonder plan, zonder job, zonder band… In een paar jaar tijd werkte hij zich vanuit het niets op tot een van de opmerkelijkste blanke blues artiesten van het moment. Een Jeff Jensen concert kenmerkt zich door gevaarlijke hoeveelheden passie en spelplezier, hevige energie uitbarstingen afgewisseld met bezwerende rustmomenten en door een verbluffende gitaar sound. Jeff speelt met de verfijning van de oude Chicago blues grootheden, evoceert de spirit van Peter Green en voegt daar een onvervalste dosis eigen touch aan toe. Beslist te ontdekken!

⌘⌘⌘

Eens per maand zakt een internationale topartiesten af naar Gent om er op ons podium een uniek concert te spelen. Het café wordt ingericht als een echte Music Club met100 zitplaatsen . Iedereen kan dus volop genieten in de beste omstandigheden.

Tickets

Een ticket kost 12 euro in voorverkoop (15 euro de avond zelf) en studenten (-26) genieten een een korting van -50% (op vertoon van studentenkaart).

Datum en tijd

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen