30 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
#EverybodyBeVegual met The Bio Veggie Company en Stroomop

Over dit evenement

Op zaterdag 29 juni vieren Stroomop en The Bio Veggie Company de start van het BBQ seizoen met een unieke veggie BBQ workshop. Drie foodies pur sang nemen je mee op een culinaire trip around the world met hun internationale creaties op de ecologische pelletgrill van Haüssler. Gedaan met vervuilende kolen op de BBQ, dit hoogtechnologisch milieuvriendelijk designpareltje is een grill, plancha en sfeerlicht in één.

Onze drie toppers staan te popelen om je te inspireren met lekkere en creatieve gerechten vanuit alle hoeken van de wereld: Jelle van The Messy Chef neemt je mee op reis naar Afrika met zijn Marokkaans-getinte gerechten. Foody Sin van Healthy food makes you feel good, dompelt je onder in de Aziatische keuken, en Elle van A pinch of Odelle doet je wegdromen naar Zuid-Amerika.

Tijdens de workshop krijg je handige tips & tricks om deze zomer met de biologische en vegetarische burgers van TBVC zelf een veggie BBQ queen/king te worden. Je leert werken met de pelletgrill en tovert samen met één van de foodbloggers een eigen veggie gerecht op tafel.

Locatie: Serre van Arnaud & Pascaline, Witherendreef 138, Overijse

---

Le samedi 29 juin, Stroomop et The Bio Veggie Company (TBVC) lancent le début de la saison des BBQ d’été avec un workshop veggie unique en son genre. Trois food addicts vous emmènent dans un voyage culinaire autour du monde avec leurs créations internationales cuisinées sur le gril écologique à pellets de Häussler. Fini le temps du charbon polluant pour le BBQ, ce bijou design et écologique de haute technologie est à la fois un gril, une plancha et un feu d’ambiance.

Nos trois chefs du jour vous inspireront avec des plats créatifs et délicieux provenant des quatre coins du monde : Jelle de The Messy Chef vous emmène en Afrique avec son plat aux saveurs marocaines. Plongez au cœur de la cuisine asiatique avec Foody Sin de Healthy food makes you feel good et partez pour l’Amérique du Sud avec Elle de A pinch of Odelle.

Recevez durant le workshop des conseils et astuces pratiques pour devenir la reine/le roi du BBQ estival avec les burgers biologiques et végétariens de TBVC. Vous apprendrez à utiliser un gril à pellets et préparerez un plat avec l’un des blogueurs culinaires.

Lieu : La serre d’Arnaud & Pascaline, Witherendreef 138, Overijse

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen