Gratis

Inspiratiesessie voor teamleaders

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noordoever

17A Vaartkom

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil je deze zomer met gelijkgestemden sparren over nieuwe manieren van leidinggeven? Dan is deze Maanlanders sessie iets voor jou.

Over dit evenement

Tijdens deze gratis inspiratiesessie op maandag 23 augustus kan je samen met Maanlanders, andere zaakvoerders en teamleaders sparren over een nieuw soort leiderschap. Aan de hand van 14 pijlers en een reeks bijhorende verfrissende vragen kijken we samen naar het type leiderschap dat jouw team of organisatie van je nodig heeft. Breng gerust een vraag mee waarmee je worstelt en ontvang feedback van gelijkgestemden waarmee je meteen aan de slag kan.

De centrale vraag: “Hoe krijg ik werkgeluk en efficiëntie binnen mijn team op kruissnelheid?

Maanlanders' teamfacilitator Linde Vloeberghs faciliteert deze sessie.

Wie zijn die Maanlanders?

  • Linde is teamfacilitator. Ze heeft een achtergrond in digitale transformatie en ontwikkelde een uitgebreide expertise in groepsdynamieken, zelfsturende teams en verandertrajecten.
  • Pieter Jelle is zaakvoerder van het Leuvense webbureau Statik (oftewel ons 'moederschip'), waar zelfsturing sinds 2015 de norm is. Hij houdt ervan om anderen te inspireren om dezelfde shift te maken.
  • Daphne is duurzaamheidscoördinator bij Statik en een voorvechter van positieve impact en sterke communicatie.

Als ervaringsdeskundigen bundelen we binnen Maanlanders onze krachten voor menselijker samenwerken. Bedrijven en organisaties spelen een essentiële rol in een meer menselijke, waardegedreven wereld en met Maanlanders helpen we hen deze rol vol overtuiging op te nemen. 🚀

Ben jij met jouw team of organisatie ook 'on a human mission'? Kom tijdens deze inspiratiesessie dan zeker eens van gedachten te wisselen!


		Afbeelding van Inspiratiesessie voor teamleaders
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Noordoever

17A Vaartkom

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Organisator Maanlanders

Organisator van Inspiratiesessie voor teamleaders

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen