Gratis

Innovatiedag Diabetes Leuven (Innovation Station)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AGORA Learning Center

4 Edward van Evenstraat

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leven met diabetes is niet altijd even eenvoudig. In deze interactieve workshop gaan we op zoek naar oplossingen rond levenskwaliteit.

Over dit evenement

Leven met diabetes is niet altijd even eenvoudig. Met nieuwe technologieën kan er al heel wat, maar wat kan er nog beter? Of het nu gaat om een betere glucosesensor of om tips hoe hypo's en hypers te vermijden, we willen het graag van jou horen ! Levenskwaliteit staat centraal gedurende deze innovatiedag en samen met jou willen we op zoek gaan naar oplossingen voor dagdagelijkse uitdagingen voor mensen met type 1 diabetes. De grote en de kleine dingen... En wie weet, vind je wel het idee dat jouw en dat van vele patiënten zal veranderen.

Heb jij zelf type 1 diabetes (T1D) of ben jij bezorgd om iemand met T1D? Ben je professioneel bezig of gewoon geïnteresseerd in T1D? Dan kan je op dit evenement mee nadenken hoe we de levenskwaliteit van mensen met diabetes kunnen verbeteren.

Kom dus jouw ervaringen en verwachtingen over de toekomst van diabeteszorg delen met ons. Wij zorgen voor lekkere drankjes en snacks. De mensen met de beste ideeën gaan naar huis met een mooie prijs.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AGORA Learning Center

4 Edward van Evenstraat

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Organisator BlueHealth Innovation Center

Organisator van Innovatiedag Diabetes Leuven (Innovation Station)

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen