Gratis

Infosessie Eerst zien en dan bouwen #2020.03 - Energiek bouwen

Evenementdetails

Locatie

Locatie

All - Bouw

Iepersestraat

181-185

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Infosessie Eerst zien en dan bouwen 2020.03 - Energiek bouwen

Over dit evenement

Bouwplannen? Begin voorbereid aan uw bouwavontuur. In deze sessie van 'Eerst zien en dan bouwen' laten we u kennismaken met de nieuwste trends in energiezuinig bouwen. We laten 3 sprekers aan het woord.

Alles start met Architect Rik Dedene uit Roeselare, energiedeskundige en expert bouwschade. Hij ontwierp reeds meerdere woningen met een negatief E-peil en geeft u een handvol praktische tips voor energiezuinig bouwen, ongeacht uw stijl of budget. Daarnaast wordt u ingelicht over de nakende verstrenging in EPB-regelgeving anno 2021.

In-Tec geeft u een introductie in duurzame energieoplossingen en geeft meer uitleg over de nieuwste trend: een woning koelen én verwarmen met vloerverwarming en hernieuwbare energie.

Alphabox laat u kennis maken met de wondere wereld van gebouwautomatisatie en hoe deze perfect toepasbaar is in uw woning. Door verwarming, ventilatie en klimaatregeling op mekaar af te stemmen geniet u van een maximale besparing op uw energiefactuur.

Schrijf u nu in voor één van de infosessies van “Eerst zien en dan bouwen - Energiek bouwen”. In een gezellig kader verneemt u alles wat u moet weten over energiezuinig bouwen in 2021.

Datum: 26 september 2020

4 sessies - Tijdsslot te kiezen bij registratie

  • 10- 12 uur: Sessie 1 - VOLZET
  • 10u45 - 12u45: Sessie 1B - extra sessie wegens groot succes
  • 13 - 15 uur: Sessie 2
  • 16 -18 uur: Sessie 3

Locatie: Iepersestraat 181 - 185, 8800 Roeselare

--> OPGELET: Gezien de huidige maatregelen en beperkt aantal deelnemers vragen wij u om, indien volzet, alsnog in te schrijven op de wachtlijst. U wordt tijdig op de hoogte gebracht van beschikbare plaatsen.

----------------

Opgelet: Door de COVID-maatregelen houden wij dit event bewust kleinschalig. Wij kiezen voor meerdere sessies met enkele kleine groepen. U en uw partner zijn van harte welkom, helaas zijn we genoodzaakt om de toegang te beperken tot maximaal 2 personen per gezin. Maak uw bestelling per bubbel, de zitplaatsen worden immers hierop berekend. Ook vragen wij u met aandrang, indien u onverwachts toch verhinderd bent, uw registratie 24 uur voor het event te annuleren. Zo geeft u personen op de wachtlijst de mogelijkheid tot inschrijven. Bent u de laatste 7 dagen ziek geweest, of heeft u klachten gehad die aan een COVID-infectie doen denken, dan kunt u niet deelnemen. Ook risicogroepen dienen goedkeuring te ontvangen van hun behandelend arts. Heeft u twijfels en/of vragen? Bel ons op 051 25 30 25.

Delen met vrienden

Locatie

All - Bouw

Iepersestraat

181-185

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen