Individuele rondleidingen KTA Brugge

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

KTA Brugge

Rijselstraat 7

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Individuele rondleidingen KTA Brugge

Over dit evenement

Beste toekomstige leerling en ouder

Door de huidige coronamaatregelen kan onze opendeurdag niet op een gelijkaardige manier zoals voorgaande schooljaren georganiseerd worden. Wij zijn dan ook op zoek gegaan naar een waardevol alternatief om jullie te laten kennismaken met onze prachtige school.

Binnenkort zult u reeds voor een eerste maal kunnen kennismaken met onze school, namelijk via Studio KTA. Een geweldige samenwerking binnen onze schoolmuren. Via een talkshow beantwoorden we vragen die gaan over de eerste graad, het internaat, ons Centrum leren en werken of een pijler. Bij het kiezen van een nieuwe school vinden we het daarnaast ook van groot belang dat u ook eens in het echt kennismaakt met onze school.

Daarom organiseren wij op zaterdag 24 en zondag 25 april van 09:00 - 17:00 individuele rondleidingen voor ouders en leerlingen die hier nood aan hebben. Met heel veel plezier zal een leerkracht binnen jouw studierichting, iemand uit de leerlingbegeleiding, het internaat of de technisch adviseur (de verantwoordelijke van de studierichting) je mee op pad nemen doorheen het KTA. Nadien helpen wij u graag digitaal verder om uw interesse om te zetten in een definitieve inschrijving.

Tijdens deze individuele rondleiding achten wij het van groot belang om zowel de regels van social distancing te respecteren alsook de regels inzake hygiëne in acht te nemen. Het dragen van een mondmasker zien wij daarnaast als noodzakelijk! Mogen wij vragen om als bezoeker slechts met maximum drie personen deel te nemen aan de rondleiding.

Een belangrijke opmerking hierbij is dat we de ouders, conform de coronarichtlijnen, in eerste instantie wensen te stimuleren om digitaal in te schrijven. De individuele rondleidingen zijn er dus voor die ouders die zelf om een afspraak tot individuele rondleiding vragen of hulp wensen bij het digitaal inschrijven.

In onderstaande vragenlijst vragen wij u om drie mogelijke data en tijdstippen door te geven. Op die manier trachten we om zeker op 1 van deze tijdstippen de rondleiding met u te laten doorgaan.

Wij danken u alvast voor uw interesse en hopen u snel te mogen verwelkomen op onze school!

Inschrijven kan hier -- > https://bit.ly/3vYRXYp

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

KTA Brugge

Rijselstraat 7

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen