Inclusief communiceren, een must in 2021!

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Wervelende live webinar met Hanan Challouki: Founder Inclusify en bekroond door Forbes in de 30 under 30-lijst

Over dit evenement

Eind vorig jaar organiseerden we voor de allereerste keer een webinar voor alle Greenhouse klanten. Na afloop wisten we het meteen: dit willen we nog eens doen!

We kondigen dan ook met veel trots Hanan Challouki aan als gastspreker tijdens het tweede live webinar op 25/02/2021 van 13.00 tot 14.00. Deze powervrouw kan, op 28-jarige leeftijd, nu al experte op vlak van inclusieve communicatie genoemd worden.

Tijdens een wervelende sessie vertelt ze met veel passie over diversiteit & communicatie anno 2021, de do's en don'ts en geeft ze bovendien praktische tips die je helpen om nadien de vertaalslag te maken naar je eigen business en communicatie.

De lijst met haar verwezenlijkingen is bewonderenswaardig:

  • 2015 - Oprichting van mvslim.com, een nieuwsplatform waarmee ze de stereotiepe beeldvorming rond de moslimgemeenschap wil doorbreken. Het platform trekt miljoenen bezoekers wereldwijd!
  • 2015 - Oprichting van communicatiebureau Allyens met als doel bedrijven bij te staan om diversiteit in hun marketing, communicatie en interne processen te integreren. Klanten als Brussels Airport, Telenet, Stad Antwerpen en BNP Paribas deden al beroep op haar expertise.
  • 2018 - Haar inzet, passie en innovatieve strategieën worden bekroond met een plaats in de prestigieuze 30 under 30-lijst van Forbes in de categorie Media & Marketing
  • 2020 - Oprichting Inclusify, een strategisch bureau met expertise in inclusieve communicatie en marketing.

Het is overduidelijk: het verhaal van Hanan, haar visie en doelen zullen niemand onberoerd laten! Mis het niet en schrijf je in!


		Afbeelding van Inclusief communiceren, een must in 2021!

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Greenhouse Offices

Organisator van Inclusief communiceren, een must in 2021!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen