In de Kracht van de Ruimte, de Lifefullness-matrix. Inclusief het boek.

In de Kracht van de Ruimte, de Lifefullness-matrix. Inclusief het boek.

Actions and Detail Panel

€49.95

Date and time

Location

Heerlijckyt Van Elsmeren

Weg op Halen 2B

3450 Geetbets

Belgium

View map

Refund policy

No Refunds

In de Kracht van de Ruimte, de Lifefullness-matrix - Boekvoorstelling en belevingsavond. Met Guy Wauters

About this event

Als er iemand is die krachtig, dynamisch, energiek, voluit ofte lifefull in het leven staat, is het wel levensondernemer, sjamaan, natuur- en energiecoach Guy Wauters.

Guy bracht een half leven door tussen de struisvogels, ontdekte daardoor de ongelooflijke kracht van de ruimte in en buiten zichzelf, deed wijsheid op op het Afrikaanse continent en bij sjamanen in Siberië. De voorbije vijf jaar werkte hij aan zijn boek “In de Kracht van de Ruimte, de Lifefullness-matrix” waarin hij zijn kennis, wijsheid en visie over krachtig, energiek en voluit in het leven staan uit de doeken doet.

Op 30 augustus organiseert het Coach Café Leuven zijn boekvoorstelling op het prachtige domein de ‘Heerlijckyt van Elsmeren’. Het wordt een avond als geen andere. Guy Wauters is een heel universum op zich.

Volgens Guy is je bewustzijn heel nauw verbonden met je innerlijke ruimte. Je innerlijke ruimte bepaalt waarop jij je focus richt. Focus op vormen vernauwt, focus op ruimte verwijdt. De ruimte wordt een kracht als je leert haar te herkennen en te creëren.

Guy aan het woord: "Dankzij mijn werk met de struisvogels ontdekte ik de kracht van de ruimte. Als ik, voor ik in de wei stapte, in mezelf kracht en intensiteit opbouwde, liet de territoriale haan me met rust. Als ik dat niet deed, werd ik gegarandeerd aangevallen. Zo leerde ik werken met subtiele energieën, waarbij ik uiteindelijk het gedrag van de struisvogels steeds meer vanop afstand kon beïnvloeden, louter met energie- en gedachtenkracht”

Om anderen te helpen om deze subtiele energieën te herkennen, te ervaren en zelf in te zetten, ontwikkelde Guy de lifefullness-matrix™. Hierin beschrijft hij de 13 universele levenselementen, elk element geeft je toegang tot een deel van je totale zijnsrealiteit. Guy neemt ons daarom ook mee in de diepruimtetijd, die toegang geeft tot je hoogste potentieel en tot het onverstoorbare centrum diep in jou, welke de beste plek is om de uitdagingen en de problemen van deze tijd aan te gaan.

Verwacht je aan een uiterst boeiende en gevarieerde avond. Over struisvogels, ruimtetijdbewustzijn, kwantumvelden, ijsbaden en leven in volheid. Praktisch én filosofisch, doordacht en humoristisch, energiek én verstillend, inspirerend én bekrachtigend.

Je krijgt inzicht over de onderwerpen in het boek en hoe je na deze avond toch al op een praktische manier de lifefullness-elementen kunt beleven en zelf toepassen. Enkele elementen worden verduidelijkt met verhalen, korte oefeningen en belevingen. Kortom, een avond die je leven zal verdiepen en verruimen.

Praktisch: 

We starten een half uur vroeger dan anders. Om 19u gaan de deuren van het Coach Café open, is er tijd om toe te komen, iets te drinken en te connecteren met gelijkgestemden. De lezing/workshop zelf loopt van 19u30 tot 22u. Nadien kan je het boek laten signeren en napraten tot 23u.

We voorzien een carpoolplatform voor mensen die graag een lift hebben of aanbieden naar de Heerlijckyt.

Het ticket van dit extra lange Coach Café kost € 49.95 via de vroegboekkorting. Last minute, ter plekke: € 54.95. Dit is inclusief een welkomsdrink & het boek : 'In de Kracht van de Ruimte, de Lifefullness-matrix' ter waarde van de lanceringsprijs van € 25 (normaal € 29.50).

Als je liever een ticket koopt zonder boek, volg dan deze link.

Over de spreker: 

Guy Wauters is bio-ingenieur, levensondernemer, natuur- en energiecoach, sjamaan, wereldreiziger en een bezield spreker. Toen hij in Zimbabwe met struisvogels begon te werken opende voor hem een nieuwe wereld. In 1992 startte hij als pionier een struisvogelboerderij in België en later in vele andere landen. Zijn struisvogelboerderij werd een zorgboerderij, waar hij individuen en teams begeleidde in hun persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnswording. Zijn struisvogels waren zijn initiële leermeesters, omdat zij perfect zijn gedrag en energie weerspiegelden.

Hij ontdekte op verschillende manieren de kracht van de ruimte. En testte en verbeterde zijn kennis over het centreren, uitdijen en condenseren van de innerlijke ruimte. De combinatie met natuurbeleving, ijsbaden, Siberisch Sjamanisme, Astrale Aikido en de chakrapsychologie brachten hem tot het creëren van zijn ‘lifefullness’ methodiek. Het betekent letterlijk voluit leren leven vanuit je essentie. Hij past vele universele inzichten toe in diverse levens- en werkdomeinen, zoals in de ontwikkeling van groentetuinprojecten in Afrika.

Guy brengt spiritualiteit en wetenschap op een praktische wijze dichter bij elkaar zowel in zijn projecten, lezingen, workshops, coachwerk en teambuilding. Volgens hem is de huidige manier van leven en denken te sterk gedomineerd door het analytische verstand en hierdoor te beperkt in het vinden van werkelijke duurzame oplossingen voor de huidige en toekomstige uitdagingen in de wereld.

Meer info via Lifefullness.be

In de Kracht van de Ruimte, de Lifefullness-matrix. Inclusief het boek. image
In de Kracht van de Ruimte, de Lifefullness-matrix. Inclusief het boek. image

Share with friends