Gratis

Hudson Connect | Reskilling & Upskilling: how to prepare for the future?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Virtuele Hudson Connect met als topic 'Reskilling & Upskilling: how to prepare for the future?'

Over dit evenement

"In de komende 15 tot 20 jaar zullen 14% van de bestaande jobs verdwijnen en 32% van de jobs zullen radicaal veranderen." (OECD Skills Outlook 2019)

Het is meer dan ooit belangrijk om nu reeds stil te staan bij de toekomst van jobs om ons ten volle te kunnen voorbereiden op veranderingen in de arbeidsmarkt. We nodigen u daarom graag uit op onze virtuele Hudson Connect die doorgaat op donderdag 3 juni van 8u30 tot 10u.

De centrale gastsprekers zijn Angie Van Steerthem, Senior Researcher aan de Vlerick Business School, en Sabine Schellens, HR Director bij Aquafin.

Angie Van Steerthem zal bij wijze van introductie een aantal inzichten delen over het topic 'Reskilling & Upskilling'. Nadien zal Sabine Schellens een getuigenis brengen over de uitdagingen, kansen en de aanpak van Aquafin gelinkt aan dit topic. Aansluitend zullen in kleine groepen, via breakout rooms, visies, approaches en bezorgdheden kunnen worden uitgewisseld.

Om deze ochtendmeeting aangenamer te maken, sturen wij u graag een geschenk tegemoet. Wenst u deze verrassing te ontvangen? Vul dan zeker het adres waarnaar wij mogen verzenden in tijdens het registratieproces.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen